Άρης - Ατρόμητος: Στατιστικά και προϊστορία / Πώς θα δείτε το ματς - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Άρης - Ατρόμητος: Στατιστικά και προϊστορία / Πώς θα δείτε το ματς



Έξι αναμετρήσεις χωρίς ήττα από τον Ατρόμητο εντός και εκτός έδρας μετρά ο Άρης, ενώ στα τρία τελευταία παιχνίδια που τον υποδέχθηκε επικράτησε και μάλιστα στα δύο χωρίς να δεχθεί τέρμα.

Αυτό το σερί των Κίτρινων ήρθε έπειτα από δύο διαδοχικές νίκες της ομάδας του Περιστερίου. Την 1η Μαρτίου 2020 ο Ατρόμητος επικράτησε με 2-1 και στις 14 Απριλίου 2019 με 2-0.

Ο Ατρόμητος έχει καταφέρει να σκοράρει μόλις στα επτά από τα 17 ματς που έχουν δώσει οι δύο ομάδες, ενώ μόλις στα πέντε έχουν σκοράρει και οι δύο.

Η ευρύτερη νίκη του Άρη ήταν στις 15 Μαΐου 1977, όταν επικράτησε με 5-0 χάρη στα γκολ των Μπαλλή, Ισαακίδη (2), Ανανιάδη (2).

Οι τρεις από τις τέσσερις ισοπαλίες στα μεταξύ τους παιχνίδια ήταν με 0-0, ενώ υπάρχει και μια με 1-1. Τρεις παρουσίες έχει και το 2-0 στις νίκες του Άρη, ενώ οι δύο από τις τέσσερις νίκες για τον Ατρόμητο είναι με 2-1.

Η ιστορία των δύο ομάδων στην Α’ Εθνική/Super League ξεκίνησε με λευκές ισοπαλίες τη σεζόν 1972-73, αφού τόσο το πρώτο παιχνίδια που έγινε στην Θεσσαλονίκη, όσο και το δεύτερο στο Περιστέρι ολοκληρώθηκαν με 0-0.

Ο Άρης επικράτησε με 3-1 στην δεύτερη αναμέτρηση που φιλοξένησε τον Ατρόμητο, ενώ το παιχνίδι του στο Περιστέρι ολοκληρώθηκε με 0-0. Μέχρι και το 1980-81 συναντήθηκαν έξι φορές και ο Άρης επικράτησε τις τέσσερις και υπήρξαν δύο λευκές ισοπαλίες.

17 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ
10 ΝΙΚΕΣ ΑΡΗΣ
3 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ
4 ΝΙΚΕΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΓΚΟΛ: 27-10

Η τηλεοπτική μετάδοση

Με το Άρης – Ατρόμητος κλείνει η σημερινή δράση για τη 10η αγωνιστική της Stoiximan Super League, που είναι σίγουρα ιδιαίτερη.

Και οι δύο ομάδες θέλουν φυσικά τη νίκη, για διαφορετικούς λόγους η κάθε μία, ειδικά μετά τις εκκινήσεις που έχουν κάνει στο πρωτάθλημα.

Αρχικά ο γηπεδούχος Άρης, θέλει τους τρεις βαθμούς για να μείνει κοντά στην 4άδα, αφού θα πιάσει τον ΠΑΟΚ σε βαθμούς αν αυτός χάσει στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Από την άλλη ο Ατρόμητος που απογοήτευσε στα πρώτα του παιχνίδια, προσπαθεί να ξεκολλήσει από τις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας.

Όποιος θέλει να παρακολουθήσει το Άρης – Ατρόμητος, μπορεί να το κάνει από το Novasports Prime.