Σπάνιο στιγμιότυπο δείχνει τι συμβαίνει στον βυθό της θάλασσας όταν γίνεται σεισμός (βίντεο) - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Σπάνιο στιγμιότυπο δείχνει τι συμβαίνει στον βυθό της θάλασσας όταν γίνεται σεισμός (βίντεο)Μερικοί δύτες κατέγραψαν άθελα τους μια ισχυρή σεισμική δόνηση στον βυθό της θάλασσας.

Υπάρχουν τόσα πολλά πλάνα από σεισμούς, που όλοι πλέον έχουν μια ξεκάθαρη εικόνα για το τι συμβαίνει όταν χτυπάει ο Εγκέλαδος.

Στο διαδίκτυο υπάρχουν άπειρα βίντεο που δείχνουν κτίρια να ταλαντεύονται, έπιπλα να αναποδογυρίζουν, ανθρώπους να ουρλιάζουν και να τρέχουν να πανικόβλητοι την ώρα του σεισμού.

Ωστόσο, είναι σπάνιο να παρατηρήσει κανείς ένα σεισμό να συμβαίνει κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας. Ένα βίντεο στο TikTok έλυσε και αυτό το...μυστήριο.
Το συγκεκριμένο βίντεο δείχνει δύτες να κάνουν χαλαρά την κατάδυση τους και να εξερευνούν τα κοράλλια στο βυθό του ωκεανού.

Όλα φαίνονται ήρεμα και όμορφα, με τα ψάρια να κολυμπούν γύρω τους. Εντελώς ξαφνικά, μπορείτε να δείτε ένα δυνατό ρεύμα να τραβάει τους δύτες προς μια κατεύθυνση και στη συνέχεια να τους πετάει προς μια αντίθετη κατεύθυνση.

Οι τρομαγμένοι δύτες προσπαθούν απεγνωσμένα να κρατηθούν από 'οπου μπορούν.

Το βίντεο μπορεί να τελειώνει σύντομα και πριν δούμε την κατάληξη, αλλά ήταν αρκετό για να τρομάξει τον κόσμο του διαδικτύου.