Εργασίες συντήρησης στο οδικό δίκτυο - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Εργασίες συντήρησης στο οδικό δίκτυοΣυνεχίζονται και αυτή την εβδομάδα οι εργασίες συντήρησης στην 30η Επαρχιακή Οδό (Ν. Ρυσίου- Ταγαράδων- Αγίας Παρασκευής – Σουρωτής- Βασιλικών) από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.


Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση από την περιφέρεια κεντρικής Μακεδονίας, θα πραγματοποιηθούν εργασίες κοπής βλάστησης (δένδρα και κλαδιά), εργασίες καθαρισμού ερείσματος και χωματουργικές εργασίες επί της 30ης Επαρχιακής Οδού (Ν. Ρυσίου- Ταγαράδων- Αγίας Παρασκευής – Σουρωτής- Βασιλικών), στο οδικό τμήμα από τον ανισόπεδο κόμβο της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης- Μουδανιών έως τον οικισμό των Βασιλικών και στις δύο κατευθύνσεις κυκλοφορίας και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας κάθε φορά.

Οι εργασίες προγραμματίζεται να πραγματοποιηθούν από σήμερα, Δευτέρα 20 Νοεμβρίου, έως και την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2023, με ώρα έναρξης στις 7.00 π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.