Εργασίες συντήρησης από σήμερα στην 29η Επαρχιακή Οδό Θεσσαλονίκης–Τριλόφου-Όρια Νομού - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Εργασίες συντήρησης από σήμερα στην 29η Επαρχιακή Οδό Θεσσαλονίκης–Τριλόφου-Όρια Νομού



Εργασίες συντήρησης θα πραγματοποιηθούν στην 29η Επαρχιακή Οδό Θεσσαλονίκης- Τριλόφου – όρια Νομού από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από σήμερα, Τετάρτη 22 Νοεμβρίου έως και την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2023.


Πιο συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθούν εργασίες κοπής βλάστησης (δένδρα και κλαδιά), εργασίες καθαρισμού ερείσματος και χωματουργικές εργασίες επί της 29ης Επαρχιακής Οδού Θεσσαλονίκης- Τριλόφου -όρια Νομού, στο οδικό τμήμα που ξεκινάει 500 μ. πριν την είσοδο του οικισμού Τριλόφου έως τον οικισμό Τριλόφου και στις δύο κατευθύνσεις κυκλοφορίας, με αποκλεισμό κάθε φορά μίας λωρίδας κυκλοφορίας.

Οι εργασίες προγραμματίζεται να πραγματοποιηθούν από σήμερα, Τετάρτη 22 Νοεμβρίου έως και την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2023 με ώρα έναρξης στις 7.00 π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.