Εργασίες τοποθέτησης στηθαίων ασφαλείας από σήμερα στην 29η Επαρχιακή Οδό Θεσσαλονίκης – Τριλόφου - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Εργασίες τοποθέτησης στηθαίων ασφαλείας από σήμερα στην 29η Επαρχιακή Οδό Θεσσαλονίκης – ΤριλόφουΕργασίες τοποθέτησης στηθαίων ασφαλείας πραγματοποιούνται στην 29η Επαρχιακή Οδό Θεσσαλονίκης- Τριλόφου – Όρια Νομού από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από σήμερα Πέμπτη 2 Νοεμβρίου έως και την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2023.


Πιο συγκεκριμένα, εργασίες τοποθέτησης στηθαίων ασφαλείας πραγματοποιούνται από σήμερα στην 29η Επαρχιακή Οδό Θεσσαλονίκης- Τριλόφου – Όρια Νομού, στο ύψος της γέφυρας Σχολαρίου (έναντι της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανιών) και στις δύο κατευθύνσεις κυκλοφορίας.

Οι εργασίες προγραμματίζεται να πραγματοποιηθούν από σήμερα Πέμπτη 2 Νοεμβρίου έως και την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2023 με ώρα έναρξης στις 7.30 π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.