Οριστικό: Άλλαξε η έδρα - Στην Τούμπα θα υποδεχθεί ο ΠΑΟΚ τον Πανσερραϊκό για τη 12η αγωνιστική - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Οριστικό: Άλλαξε η έδρα - Στην Τούμπα θα υποδεχθεί ο ΠΑΟΚ τον Πανσερραϊκό για τη 12η αγωνιστικήΝέο πρόβλημα με την έδρα του αντιμετωπίζει ο Πανσερραϊκός, καθώς υπήρξε προσωρινή ανάκληση του παραχωρητηρίου του Δημοτικού Γηπέδου Σερρών στην ΠΑΕ. 

Κατόπιν αυτού, η αναμέτρηση της 12ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League με τον ΠΑΟΚ δεν μπορεί να διεξαχθεί στην έδρα των νεοφώτιστων και η διοργανώτρια αρχή αποφάσισε να προχωρήσει σε αλλαγή της σειράς διεξαγωγής των αγώνων.

Έτσι, οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν στην Τούμπα, το Σάββατο (25/11) στις 19:30, ενώ το ματς του β’ γύρου θα γίνει στις Σέρρες.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: «Ανακοινώνεται ότι, λόγω προσωρινής ανάκλησης του παραχωρητηρίου του Δημοτικού Γηπέδου Σερρών και σύμφωνα με το άρθρο 8 παρ. 8 του ΚΑΠ, ομόφωνα το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League αποφάσισε την αλλαγή διεξαγωγής της σειράς του αγώνα του 1ου γύρου του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League 1 (ανδρών) αγωνιστικής περιόδου 2023-2024 μεταξύ των ΠΑΕ ΠΑΝΕΡΡΑΪΚΟΣ και ΠΑΟΚ και του αγώνα του 2ου γύρου του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League 1 (ανδρών) αγωνιστικής περιόδου 2023-2024 μεταξύ των ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ.

Ως εκ τούτου, για τη 12η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League 1 (ανδρών), θα διεξαχθεί ο αγώνας «ΠΑΟΚ – ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ» στο Γήπεδο Τούμπας, το Σάββατο, 25.11.2023 και ώρα 19:30».