Μόδα και καθημερινότητα - μια πρακτική πρόταση για το ντύσιμο σας - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Μόδα και καθημερινότητα - μια πρακτική πρόταση για το ντύσιμο σας



Η αλήθεια είναι ότι οι υπέροχες καθημερινές εμφανίσεις δεν πρέπει να απαιτούν υπερβολική προσπάθεια. Με μια μικρή δόση μόδας και στυλ θα αποκτήσετε ρούχα που μπορούν να φορεθούν με πολλούς τρόπους και να να κλέβουν κάθε φορά τα βλέμματα. Ακολουθήστε το παρακάτω άρθρο για να μάθετε περισσότερες συμβουλές.


Παραμένουν τα φορέματα πάντα στη μόδα;

Τα φορέματα αποτελούν κλασικά και μοντέρνα ρούχα που μπορείτε να συνδυάσετε και να ταιριάξετε εύκολα, δημιουργώντας τη τέλεια εμφάνιση για κάθε μέρα. Ένα βαμβακερό φόρεμα κατατάσσεται στη λίστα με τους καλύτερους φίλους ενός κοριτσιού. Για τις γυναίκες που αγαπούν τα έντονα χρώματα, επιλέξτε ένα φόρεμα σε λευκή απόχρωση όπως αυτά που θα βρείτε πατώντας τον επόμενο σύνδεσμο https://answear.gr/m/lacoste και συνοδεύστε το με πολύχρωμα κοσμήματα. Απολαύστε τη συγκίνηση αυτού του συνδυασμού είτε πηγαίνετε στο εμπορικό κέντρο με τις φίλες σας, είτε φορώντας το στα γενέθλια του αγοριού σας.



Να προσθέσω αξεσουάρ σε ένα casual ντύσιμο;

Έχετε ξοδέψει χρόνο για να δημιουργήσετε ένα μοντέρνο ντύσιμο, αλλά μπορείτε πραγματικά να το απογειώσετε με μερικά βασικά αξεσουάρ όπως μια ζώνη, ένα ρολόι ή ένα κόσμημα. Κρατήστε μια επώνυμη τσάντα με ένα χρώμα που πραγματικά ξεχωρίζει όπως αυτές τις τσάντες Desigual στο answear.gr και ολοκληρώστε άψογα την εμφάνισή σας. Μην ξεχάσετε τα κοσμήματα! Οι άντρες μπορεί να προτιμήσουν ένα απλό κολιέ με αλυσίδα ή ένα κλασικό ρολόι, ενώ οι γυναίκες μπορούν να προσθέσουν σκουλαρίκια, βραχιόλια και κολιέ. Το κλειδί στα αξεσουάρ είναι η ισορροπία. Δεν θέλετε να μπουκώσετε την εμφάνισή σας, γι' αυτό μείνετε σε ένα ή δυο μόνο κομμάτια.


Αποτελούν τα τοπ και οι μπλούζες εύκολη λύση για κάθε μέρα;

Αυτά τα ευκολοφόρετα κομμάτια προσφέρουν μια κολακευτική αίσθηση που συμπληρώνει κάθε σιλουέτα. Διαθέσιμα σε μια σειρά από χρώματα, σχέδια και υλικά, οι γυναικείες μπλούζες και τα τοπάκια είναι ιδανικά για μια χαλαρή μέρα στο σπίτι, μια ανάλαφρη έξοδο ή ένα κομψό brunch το Σαββατοκύριακο. Για να δείχνετε κομψές κάθε μέρα, συνδυάστε ένα διαφανές τοπ με μπουστάκι σε έντονα χρώματα. 
Για παράδειγμα, ένα λευκό ή παστέλ πουκάμισο με μαύρο μπούστο δείχνει και φαίνεται υπέροχο. Παράλληλα, το κάτω μέρος θα πρέπει να είναι πιο αυστηρό. Όσον αφορά τους συνδυασμούς που μπορείτε να κάνετε με τις μπλούζες, δοκιμαστε τον παρακάτω αγαπημένο μας. Φορέστε ένα crop top και από πάνω του προσθέστε μια μπλούζα ή ένα T-shirt. Ολοκληρώστε την εικόνα με φωτεινά αξεσουάρ και ετοιμαστείτε να λάμψετε!



Τζιν παντελόνια και μοντέρνο casual ντύσιμο;

Είναι γεγονός ότι τα τζιν παντελόνια είναι ιδανικά για κάθε περίπτωση και συνδυάζοναι υπέροχα με τα πάντα. Είτε τα συνδυάσετε με μια κομψή μπλούζα για μια βραδινή έξοδο, είτε με ένα άνετο πουλόβερ για μια χαλαρή μέρα, τα skinny τζιν προσφέρουν τον τέλειο συνδυασμό άνεσης, στυλ και ανθεκτικότητας. 

Ένα κομψό τζιν που μπορείτε εύκολα και γρήγορα να βρείτε στο παραπάνω σύνδεσμο https://answear.gr/m/wrangler, ένα τοπ σε παστέλ αποχρώσεις και μαύρα δερμάτινα μποτάκια συνοδευόμενα με απλό μακιγιάζ και αξεσουάρ θα αποτελέσει μια τέλεια εμφάνιση για κάθε μέρα. Τολμήστε να αποκτήσετε το δικό σας αγαπημένο τζιν και αναβαθμίστε το στυλ σας, ξεκλειδώνοντας ατελείωτες δυνατότητες συνδυασμών.