Άρης - ΠΑΣ Γιάννινα: Στατιστικά και προϊστορία / Πώς θα δείτε το ματς - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Άρης - ΠΑΣ Γιάννινα: Στατιστικά και προϊστορία / Πώς θα δείτε το ματς



Ο Άρης έχει επικρατήσει στα τρία τελευταία του παιχνίδια με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα και μάλιστα με τα δύο από αυτά να είναι μακριά από την έδρα του, ενώ παραμένει αήττητος για τέταρτο διαδοχικό, αφού υπάρχει και το 0-0 των Playoffs της σεζόν 2021-22.

Την περσινή σεζόν επικράτησε και στις δύο μεταξύ τους αναμετρήσεις, με νίκη 4-0 στα Γιάννινα και 3-1 στη Θεσσαλονίκη και αυτές οι τρεις διαδοχικές νίκες ήρθαν μετά από πέντε ματς που είχε διατηρήσει το αήττητο ο ΠΑΣ Γιάννινα και στις δύο έδρες.

Στην αναμέτρηση του Β’ Γύρου που έγινε στη Θεσσαλονίκη σκόραραν και οι δύο ομάδες, κάτι που δεν είχε συμβεί στα προηγούμενα έξι ματς τους και αφετηρία για αυτό το σερί ήταν το 0-0 στις 11 Ιανουαρίου 2021 στα Γιάννινα.

Αυτή είναι η 25η φορά που θα υποδεχθεί τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Άρης και στις μέχρι τώρα συναντήσεις τους έχει 15 νίκες, η ομάδα της Ηπείρου έχει επικρατήσει δύο φορές και επτά από τα παιχνίδια τους έχουν ολοκληρωθεί ισόπαλα.

Η ευρύτερη νίκη του Άρη επί του ΠΑΣ Γιάννινα ήταν το 4-0 της σεζόν 1975-76, ενώ οι περισσότερες είναι με 1-0, σκορ που έχει παρουσιαστεί στις πέντε από τις 14 συνολικά νίκες του Άρη.


24 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ
15 ΝΙΚΕΣ ΑΡΗΣ
7 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ
2 ΝΙΚΕΣ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΓΚΟΛ: 40-16


Η τηλεοπτική μετάδοση

Ο Άρης υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα σήμερα (29/10, 20:30) στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.


Την περασμένη αγωνιστική, οι «κιτρινόμαυροι» απέναντι στον Πανσερραϊκό ήταν νωθροί για 80 λεπτά και ισοπεδωτικοί στα τελευταία 17, παίρνοντας εν τέλει τη νίκη με το γκολ του Φαμπιάνο.

Από την άλλη πλευρά, η ομάδα της Ηπείρου γνώρισε την εκτός έδρας ήττα από τη Λαμία, με διοίκηση του συλλόγου να μην αναζητά τον διάδοχο του Στάικου, αλλά ένα αποτέλεσμα που θα τονώσει ψυχολογικά το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τη NOVA και συγκεκριμένα το Novasports Prime σε περιγραφή του Γιάννη Πάγκου και ρεπορτάζ των Ευγένιου Δαδαλιάρα και Κωστή Μπότσαρη.