Εργασίες συντήρησης αθλητικών εγκαταστάσεων - Ανακοίνωση Δήμου Θέρμης - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Εργασίες συντήρησης αθλητικών εγκαταστάσεων - Ανακοίνωση Δήμου Θέρμης


//Ανακοίνωση Δήμου Θέρμης


Εργασίες συντήρησης πραγματοποιούνται το τελευταίο χρονικό διάστημα στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Θέρμης, έπειτα από προηγούμενους ελέγχους που έκαναν συνεργεία του Δήμου.

Αναλυτικά, πραγματοποιήθηκαν εργασίες σε όλους τους αθλητικούς χώρους, οι οποίες περιλάμβαναν κυρίως βελτίωση περιφράξεων, 
αντικατάσταση των προβολέων όπου διαπιστώθηκαν βλάβες, συντήρηση υδραυλικών εγκαταστάσεων, ελαιοχρωματισμούς εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, οικοδομικές εργασίες μικρής κλίμακας, καθώς και παρεμβάσεις από σιδερά του Δήμου, όπου ήταν απαραίτητο.

Σήμερα Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2023 αντικαθίστανται οι προβολείς του γηπέδου Νέου Ρυσίου, ενώ ακολουθούν της Αγίας Παρασκευής και των Ταγαράδων. 

Το επόμενο διάστημα θα γίνουν εργασίες συντήρησης των υδραυλικών εγκαταστάσεων στα γήπεδα ποδοσφαίρου σε Τρίλοφο, Τριάδι και Νέο Ρύσιο.
Ο Δήμος Θέρμης συνεχίζει τις προσπάθειές του ώστε να βελτιώσει τις αθλητικές του υποδομές και με προγραμματισμό σειράς έργων και παρεμβάσεων αποκατάστασης και αναβάθμισής τους, επιδιώκει την καλύτερη και αποδοτικότερη λειτουργία των αθλητικών χώρων προς όφελος όλων των δημοτών. Δεν είναι τυχαίο ότι για τις αθλητικές υποδομές του Δήμου Θέρμης και την ποιότητά τους έχουμε δεχτεί συγχαρητήρια, τόσο από τις φιλοξενούμενες ομάδες όσο και από την ΕΠΣΜ
αναφέρει ο αντιπρόεδρος της ΔΕΠΠΑΘ, Πολυχρόνης Κοντοπίδης.