Ταγαράδες: Εκδήλωση αφιερωμένη στην ανακύκλωση ρούχων και τους μωβ κάδους - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Ταγαράδες: Εκδήλωση αφιερωμένη στην ανακύκλωση ρούχων και τους μωβ κάδους



Μία ακόμη εκδήλωση αφιερωμένη στην ανακύκλωση ρούχων πραγματοποιήθηκε , στους Ταγαράδες στο Δήμο Θέρμης.

Η εταιρία ανακύκλωσης ειδών ένδυσης East-West Greece σε συνεργασία με τον Δήμο Θέρμης οργάνωσε μία εκδήλωση με διαδραστικά παιχνίδια και βιωματικό εργαστήριο.

Μικροί και μεγάλοι είχαν την ευκαιρία να παίξουν, να μάθουν κατασκευές χρηστικών αντικειμένων από παλιά ρούχα, να ενημερωθούν για τη μεγάλη σημασία της ανακύκλωσης και να γνωρίσουν από κοντά τη μασκότ μας, τη μια και μοναδική Βιολέτα!



"Αξίζουν, πολλά συγχαρητήρια στον Δήμο Θέρμης τόσο για τη γενικότερη ευαισθησία του σε περιβαλλοντικά θέματα όσο και για την έμπρακτη στήριξή του. Του οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ για την άριστη συνεργασία και για την υπέροχη ευκαιρία που μας έδωσε να διαδώσουμε το έργο μας", αναφέρει σε ανακοίνωση της η East-West Greece, η οποία έχει αναπτύξει ένα ευρύτατο δίκτυο μωβ κάδων σε δεκάδες δήμους σε όλη την επικράτεια, συμβάλλοντας καταλυτικά στο περιβαλλοντικό αποτύπωμα της χώρας.

Η East-West Greece πραγματοποιεί πλειάδα δράσεων ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού στα πλαίσια στήριξης της συνεργασίας της με τους οργανισμούς τοπικής αυτοδιοίκησης, με εκπαιδευμένα στελέχη της και με βασική στόχευση τις μικρές ηλικίες.