Νέα Ραιδεστός: Υπαίθριος χώρος άθλησης και ψυχαγωγίας για ενήλικες - Η ανακοίνωση της Κοινότητας - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Νέα Ραιδεστός: Υπαίθριος χώρος άθλησης και ψυχαγωγίας για ενήλικες - Η ανακοίνωση της Κοινότητας


Ένας νέος υπαίθριος χώρος άθλησης και ψυχαγωγίας για ενήλικες δημιουργείται αυτές τις ημέρες στο πάρκο Νέας Ραιδεστού, στο δήμο Θέρμης.


Πρόκειται για έναν χώρο ο οποίος εξοπλίζεται με όργανα γυμναστικής για ενήλικες καθώς και ένα ξεχωριστό χώρο ψυχαγωγίας με παιχνίδια όπως αυτό του πινγκ πονγκ. 

Ο πρωτότυπος αυτός χώρος θα παραδοθεί τις επόμενες ημέρες και θα αποτελεί ουσιαστικά για τους ενήλικες ένα σημείο κοινωνικοποίησης και αλληλεπίδρασης μέσα στην κοινότητα.

Ο σχεδιασμός του χώρου ανταποκρίνεται στα κριτήρια λειτουργικότητας, ασφάλειας και σεβασμού προς το περιβάλλον, ενώ παράλληλα δημιουργείται μια διαδρομή εκγύμνασης και ψυχαγωγίας, ώστε ο κάθε ενήλικας να μπορεί να επιλέγει το είδος της δραστηριότητας που επιθυμεί.

Τα πρώτα όργανα γυμναστικής τοποθετήθηκαν τη Δευτέρα 30 Οκτωβρίου και οι εργασίες πρόκειται να ολοκληρωθούν μέσα στην εβδομάδα.

Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της Κοινότητας Νέας Ραιδεστού Παναγιώτης Κατρανιάς με αφορμή τη δημιουργία αυτού του νέου χώρου άθλησης και ψυχαγωγίας για ενήλικες που αποκτά η περιοχή επισημαίνει πως ο χώρος αυτός αποτελούσε ένα πάγιο αίτημα των κατοίκων της περιοχής και ευχαριστεί το δήμαρχο Θέρμης Θεόδωρο Παπαδόπουλο που ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα της Κοινότητας και των πολιτών.