Ταγαράδες: Μνημόσυνο για τα μέλη του ΚΑΠΗ που έφυγαν από τη ζωή το προηγούμενο διάστημα - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Ταγαράδες: Μνημόσυνο για τα μέλη του ΚΑΠΗ που έφυγαν από τη ζωή το προηγούμενο διάστημα


//Ανακοίνωση Δήμου Θέρμης



Περίπου εκατό μέλη έδωσαν το «παρών» στην επιμνημόσυνη δέηση που πραγματοποιήθηκε στο εκκλησάκι της Αγίας Σκέπης που βρίσκεται στον προαύλιο χώρο του ΚΑΠΗ Ταγαράδων την Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2023. 

Ακολούθησε καφές με εδέσματα που επιμελήθηκαν η πρόεδρος αλλά και άλλες γυναίκες μέλη του ΚΑΠΗ. 

Η πρόεδρος του ΚΑΠΗ Ταγαράδων Ελευθερία Κουτζαμάνη – Υφαντίδου εξέφρασε την ικανοποίησή της για τη μεγάλη συμμετοχή των μελών της δομής σε όλες τις δράσεις της, αλλά και για την αύξηση του συνολικού αριθμού των μελών τα τελευταία χρόνια.



«Είναι ενθαρρυντικό το γεγονός ότι όχι μόνο αυξάνονται διαρκώς τα μέλη μας, αλλά υπάρχει και μεγάλο ενδιαφέρον και συμμετοχή στις εκδρομές μας. Πρόσφατα με τη συμμετοχή εξήντα και πλέον μελών μας πραγματοποιήσαμε εκδρομή στα Λουτρά Πόζαρ και βρισκόμαστε ήδη σε διαδικασία οργάνωσης της τρίτης εκδρομής μας που θα πραγματοποιηθεί το επόμενο διάστημα», σημείωσε η κ. Κοτζαμάνη.

Από την πλευρά της η Εντεταλμένη Σύμβουλος Κοινωνικής Πολιτικής Φανή Χατζηδημητρίου τόνισε, στο πλαίσιο της εκδήλωσης, πως «οι προσπάθειες που καταβλήθηκαν κατά το προηγούμενο διάστημα έφεραν καρπούς αυξάνοντας τον αριθμό των μελών του ΚΑΠΗ Ταγαράδων». 

Παράλληλα ευχαρίστησε θερμά την πρόεδρο και τα μέλη της δομής για την καλή συνεργασία τους με τη Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής, ώστε το ΚΑΠΗ Ταγαράδων να αποτελεί πλέον μία ζεστή «αγκαλιά» για τους όλους τους πολίτες της Γ΄ Ηλικίας της περιοχής.