Φορολοταρία Σεπτεμβρίου: Δείτε αν κερδίσατε 50.000 ευρώ - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Φορολοταρία Σεπτεμβρίου: Δείτε αν κερδίσατε 50.000 ευρώΠραγματοποιήθηκε η φορολοταρία για τις συναλλαγές του Σεπτεμβρίου, όπως ανακοίνωσε η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ).


Πρόκειται, συγκεκριμένα, για την 22η κλήρωση και αφορά στις συναλλαγές που πραγματοποιήθηκαν ηλεκτρονικά και εκκαθαρίστηκαν τον Σεπτέμβριο του 2023.


Η φορολοταρία για τις ηλεκτρονικές συναλλαγές του Σεπτεμβρίου κερδίζει 50.000 ευρώ, ενώ τα έπαθλα είναι πλέον κλιμακωτά και τα ποσά είναι ακατάσχετα και αφορολόγητα.


Για τους τυχερούς λαχνούς πατήστε ΕΔΩ.


Φορολοταρία: Τα ποσά που κερδίζουν κάθε μήνα οι τυχεροί:
► 1 που κερδίζει χρηματικό έπαθλο 50.000 ευρώ,
► 5 που κερδίζουν χρηματικό έπαθλο 20.000 ευρώ,
► 50 που κερδίζουν χρηματικό έπαθλο 5.000 ευρώ,
► 500 που κερδίζουν χρηματικό έπαθλο 1.000 ευρώ.

Στους φορολογούμενους που κληρώνονται και δεν έχουν δηλώσει τραπεζικό λογαριασμό, δίνεται προθεσμία τριών μηνών από την ημερομηνία της κλήρωσης, προκειμένου να δηλώσουν τον τραπεζικό λογαριασμό στον οποίο επιθυμούν να πιστωθεί το χρηματικό έπαθλο, στην εφαρμογή προσωποποιημένης πληροφόρησης του TAXISnet.

Σημειώνεται ότι σε κάθε μηνιαία κλήρωση αναδεικνύονται πεντακόσιοι 556 τυχεροί λαχνοί.

Στις δημόσιες κληρώσεις συμμετέχουν αυτόματα, με βάση τα στοιχεία που συλλέγει η φορολογική διοίκηση, τα φυσικά πρόσωπα που διαθέτουν ΑΦΜ στην Ελλάδα και έχουν ηλικία άνω των 18 ετών, υπό τις εξής προϋποθέσεις:

Πραγματοποιούν συναλλαγές με τη χρήση κάρτας ή άλλου ηλεκτρονικού μέσου πληρωμής,
Έχουν υποβάλει δήλωση φορολογίας εισοδήματος για το τελευταίο φορολογικό έτος για το οποίο έχει παρέλθει η προθεσμία εμπρόθεσμης υποβολής, εφόσον είναι υπόχρεοι