Αύριο 20 Οκτωβρίου η διανομή προϊόντων ΤΕΒΑ από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου Θέρμης - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Αύριο 20 Οκτωβρίου η διανομή προϊόντων ΤΕΒΑ από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου Θέρμης

//Ανακοίνωση Δήμου Θέρμης 


Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου Θέρμης, πραγματοποιεί αύριο Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2023, από τις 9.00 έως 12.30, διανομή προϊόντων ΤΕΒΑ στο χώρο του, στην οδό Στενημάχου 16 στη Θέρμη, για τα 220 νοικοκυριά που είναι δικαιούχοι του ΤΕΒΑ.


Στον κάθε δικαιούχο θα διανεμηθούν: 

ελαιόλαδο, φακές, καθαριστικό υγρό γενικής χρήσης, υγρό πιάτων, σαμπουάν, σκόνη για πλύσιμο ρούχων, μήλα, τόνος σε κονσέρβα, αφρόλουτρο, κριθαράκι, χλωρίνη, υγρό σαπούνι-κρεμοσάπουνο. 

Κάθε ωφελούμενος θα ειδοποιείται τηλεφωνικά για την ώρα του ραντεβού του και θα πρέπει να το τηρήσει με ακρίβεια, έτσι ώστε να αποφευχθεί ο συνωστισμός.

Οι δικαιούχοι πρέπει να προσκομίσουν την αστυνομική τους ταυτότητα, τον ΑΜΚΑ, τον ΑΦΜ και να έχουν μαζί τους αρκετές σακούλες.

Σε περίπτωση που δεν έρθουν οι ίδιοι πρέπει να έχουν μία απλή εξουσιοδότηση με φωτοτυπία την ταυτότητα του ωφελούμενου ή εξουσιοδότηση με γνήσιο της υπογραφής.

Υπενθυμίζεται ότι οι διανομές ΤΕΒΑ γίνονται στο πλαίσιο εφαρμογής ευρωπαϊκού προγράμματος, που χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ).

Το ΤΕΒΑ υποστηρίζει δράσεις σχετικά με τη συλλογή, μεταφορά, αποθήκευση και διανομή τροφίμων, καθώς επίσης στηρίζει συνοδευτικά μέτρα και δραστηριότητες που συμβάλλουν στην κοινωνική ενσωμάτωση των ωφελούμενων. 

Στο δήμο Θέρμης υπάρχουν περίπου διακόσια νοικοκυριά που ωφελούνται από το ΤΕΒΑ.