Στέλιος Τσομαρίδης: ΜΑΖΙ μπορούμε! - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Στέλιος Τσομαρίδης: ΜΑΖΙ μπορούμε!



Μαζί, μπορούμε!

Του Στέλιου Τσομαρίδη
Υποψήφιου Δημοτικού Συμβούλου με τον συνδυασμό του Θεόδωρου Παπαδόπουλου "Δημοκρατική Ενότητα"


Στις σειρές που ακολουθούν θα σας περιγράψω το πώς και το γιατί της υποψηφιότητάς μου με τον συνδυασμό "Δημοκρατική Ενότητα" του Θόδωρου Παπαδόπουλου, χωρίς πολλά λόγια, αλλά με αποφασιστικότητα για πολλές πράξεις.

Συμμετέχω στην Τοπική Αυτοδιοίκηση γιατί αποστολή της είναι να παράγει πρωτογενές έργο για τις τοπικές κοινωνίες και σε ό,τι με αφορά είμαι έτοιμος να συνδράμω στην υλοποίηση μιας εμπροσθοβαρούς στρατηγικής που θα επιτρέψει στον δήμο Θέρμης να ανταποκριθεί με αποτελεσματικότητα στις νέες ανάγκες, στις νέες ευκαιρίες και στις νέες προκλήσεις μιας εποχής ιδιαίτερα αυξημένων απαιτήσεων.

Η αλήθεια είναι ότι είμαι νέος στην ηλικία, αλλά όχι νέος στην πολιτική. Στη διαδρομή μου υπηρέτησα και υπηρετώ σε θέσεις ευθύνης, γεγονός που μου επιτρέπει να γνωρίζω πολύ καλά τι σημαίνει διεκδίκηση και διαρκής αγώνας. Δυο λέξεις που είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με το βιογραφικό και τον κώδικα αρχών και αξιών βάσει του οποίου πορεύομαι στη ζωή.

Και να που ήρθε η στιγμή να μετουσιώσω την αγάπη και το μεράκι για τον τόπο μου σε διαρκή προσφορά προς αυτόν, έχοντας την ευκαιρία να είμαι σε διαρκή επαφή με τους συνδημότες μου και να ζυμωθώ με τα προβλήματα που τους απασχολούν και τα οποία αφορούν και εμένα τον ίδιο ως σύζυγο, γιο, επαγγελματία και ενεργό πολίτη. Κάνω, λοιπόν, το βήμα μπροστά, όντας έτοιμος να μεταφέρω τα ζητήματα της τοπικής μας κοινωνίας στα κέντρα λήψης αποφάσεων, καταθέτοντας συγκεκριμένες προτάσεις, διατυπώνοντας στοχευμένες θέσεις και καταθέτοντας χρήσιμες επισημάνσεις ως προς τη βελτίωση της καθημερινότητας όλων μας.

Ζητώ να με εμπιστευθείτε ώστε να κερδίσουμε μαζί το στοίχημα της επόμενης ημέρας και δεσμεύομαι ότι θα τιμήσω την ψήφο σας λειτουργώντας ως η φωνή των ανθρώπων του μόχθου, των νέων, των επαγγελματιών, των οικογενειών, των επιχειρηματιών.

Οραματίζομαι έναν δήμο Θέρμης πιο δημιουργικό, πιο παραγωγικό, πιο καινοτόμο, που θα είναι παράλληλα πιο ανθρώπινος, πιο "πράσινος", πιο κοντά στον πολίτη. Θέλω να δω την οικιστική ανάπτυξη να συνοδεύεται από μεγαλύτερα έργα υποδομής, ώστε ο τόπος μας να μετεξελιχθεί σε παράδειγμα προς μίμηση, όχι μόνο για την ανατολική πλευρά της πόλης, αλλά για το σύνολο της Μητροπολιτικής Ενότητας.

Σε αυτήν την προσπάθεια συμμετέχω ενεργά, συντασσόμενος με τον Δήμαρχο Θεόδωρο Παπαδόπουλο. Οραματικός, παρεμβατικός, αποφασιστικός και αποτελεσματικός, βλέπει μπροστά από την εποχή του! Και αυτό έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην απόφαση να συνταχθώ στο πλευρό του. Δώσαμε τα χέρια, με την υπόσχεση να οδηγήσουμε τον τόπο μας ένα βήμα παραπέρα. Να τον βοηθήσουμε να αποκτήσει ακόμα μια βαθμίδα ανάπτυξης και μαζί οικοδομούμε το μέλλον.

Ένα μέλλον καλύτερο, πιο λειτουργικό, που αξίζει σε εμάς, στις οικογένειες και στα παιδιά μας.

Συνοψίζοντας και λαμβάνοντας υπόψη ότι γνωριζόμαστε καλά, ζητώ την υποστήριξή σας για τρεις λόγους: Ό,τι υπόσχομαι το κάνω, είμαι πάντα ενεργά παρών στις εξελίξεις του τόπου μου, για εμένα προέχει ο άνθρωπος.



Ελάτε, όλες και όλοι μαζί, να γράψουμε νέα ιστορία στον δήμο Θέρμης, προάγοντας και υπηρετώντας το κοινό καλό. Αυτό που επιτρέπει τα όνειρα κάθε ανθρώπου να γίνουν πραγματικότητα. Μαζί, μπορούμε!