Σουρωτή: Οπαδοί ομάδας χτύπησαν νεαρό που έσβηνε γκράφιτι - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Σουρωτή: Οπαδοί ομάδας χτύπησαν νεαρό που έσβηνε γκράφιτι


Ακόμα ένα οπαδικό επεισόδιο έλαβε χώρα χθες (6-9-23) στην περιοχή της Σουρωτής.Ομάδα ατόμων, οπαδοί του ΠΑΟΚ κατά πληροφορίες, επιτέθηκαν και χτύπησαν νεαρό στην πλατεία της Σουρωτής το βράδυ της Τετάρτης, γιατί φέρεται να έσβηνε γκράφιτι με οπαδικά χαρακτηριστικά. 

Ένας 26χρονος που βρισκόταν στο σημείο, επενέβη για να αποτρέψει το επεισόδιο όμως δέχθηκε και ο ίδιος επίθεση.

Λίγη ώρα αργότερα, σε άλλο σημείο της Σουρωτής, άγνωστο άτομο, μαζί με 17χρονο Αλβανό επιτέθηκαν σε 19χρονο, επίσης με οπαδικά κίνητρα.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη δύο 17χρονων που εμπλέκονται στο επεισόδιο.


Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ.:

Η έρευνα αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας σε Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης καθώς και η άμεση κινητοποίηση αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Θέρμης, αναφορικά με επιθέσεις με οπαδικό υπόβαθρο σε βάρος νεαρών, που συνέβησαν χθες (06-09-2023), στην περιοχή της Σουρωτής, οδήγησε στον εντοπισμό και τη σύλληψη δύο (2) εκ των εμπλεκόμενων ατόμων.

Πρόκειται για δύο 17χρονους (ημεδαπός και αλλοδαπός), σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για αδικήματα βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις, σωματικές βλάβες από κοινού και απόπειρα σωματικών βλαβών από κοινού.

Ειδικότερα, βραδινές ώρες χθες (06-09-2023), ομάδα ατόμων, μεταξύ των οποίων και οι συλληφθέντες, έχοντας οπαδικά κίνητρα, επιτέθηκαν σε νεαρό που βρισκόταν σε πλατεία της Σουρωτής και σε 26χρονο ημεδαπό, που παρενέβη προκειμένου να αποτρέψει την επίθεση.

Σε συνέχεια του ανωτέρω περιστατικού, σε έτερο σημείο της Σουρωτής, άγνωστος δράστης, παρουσία του 17χρονου αλλοδαπού συλληφθέντα, επιτέθηκε σε βάρος 19χρονου ημεδαπού, φίλου των παθόντων.

Οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθούν στον αρμόδιο εισαγγελέα, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για την ταυτοποίηση των υπολοίπων δραστών.