Ο Τριανταφυλλίδης Νικόλαος στην ομάδα του Θ.Παπαδόπουλου "για το καλό και τα συμφέροντα του τόπου και των συμπολιτών μας" - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Ο Τριανταφυλλίδης Νικόλαος στην ομάδα του Θ.Παπαδόπουλου "για το καλό και τα συμφέροντα του τόπου και των συμπολιτών μας"



ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Βασιλείου

Ο Νίκος Τριανταφυλλίδης γεννήθηκε το 1983 μεγάλωσε στην Θέρμη και τα τελευταία χρόνια κατοικεί στο Τριάδι .Γιός του Βασίλη Τριανταφυλλίδη και της Στέλλας Παλαιστή Τριανταφυλλίδου.

Είναι παντρεμένος και έχει 2 παιδιά.

Σπουδάζει Μηχανικός Πληροφορικής Υπολογιστών και Τηλεπικοινωνιών στο Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος .Είναι Πτυχιούχος Ηλεκτρολόγος και κάτοχος Πτυχίου Αρμονίας.

Από νεαρή ηλικία εργάστηκε στις οικογενειακές επιχειρήσεις στην Θέρμη και τα τελευταία 15 χρόνια διαθέτει καταστήματα τηλεπικοινωνιών και ενέργειας στην Θέρμη και στην Θεσσαλονίκη.

Εκλεγμένο μέλος της Ένωσης Επαγγελματιών και Εμπόρων Δήμου Θέρμης από το 2016 στην θέση του Γενικού Γραμματέα.

Εκλεγμένο μέλος στην Ομοσπονδία Εμπορίου Παραγωγικότητας & Επιχειρηματικότητας Κεντρικής – Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Εκλεγμένος Αντιπρόσωπος την Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ) είναι η τριτοβάθμια οργάνωση του ελληνικού εμπορίου.

Αποφάσισε να είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη του Δημάρχου Θέρμης Θόδωρου Παπαδόπουλου Δημοκρατική Ενότητα για το καλό και τα συμφέροντα του τόπου μας και των συμπολιτών μας!

Η προσωπική του σελίδα στο FaceBook https://www.facebook.com/profile.php?id=61550590390427