Ανοιχτή επιστολή του Παναγιώτη Δημητριάδη στους Δημότες Θέρμης - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Ανοιχτή επιστολή του Παναγιώτη Δημητριάδη στους Δημότες Θέρμης



Φίλες και φίλοι,
Είναι αλήθεια ότι την περίοδο των αυτοδιοικητικών εκλογών, υπάρχει θα έλεγε κανείς μια αθρόα συμμετοχή των πολιτών, οι οποίοι κατεβαίνουν υποψήφιοι.

Οι περισσότεροι μιλάνε μια ξύλινη γλώσσα πως μπορούν να αλλάξουν τον κόσμο, ότι είναι νέοι, εργατικοί και φιλότιμοι ή με τεράστια εμπειρία αν είναι κάποιας ηλικίας. Ακόμα, ότι έχουν λύση για όλα τα προβλήματα που ίσως οι ίδιοι να δημιουργούν.


 Πολλοί επιλέγουν να συμμετέχουν στις εκλογές για πράγματα που υπάρχουν ήδη και λειτουργούν, τα οποία πολλές φορές είναι εκτός πλαισίου ενός δήμου. Ακόμη όμως και οι ίδιοι οι πολίτες δε γνωρίζουν τις αρμοδιότητες ενός δήμου.

Φίλες και φίλοι, δε μετέχω στις εκλογές ούτε από φιλοδοξία, ούτε από ανάγκη για προβολή, αλλά ούτε και για να συνεχίσω μια οικογενειακή παράδοση. Μετέχω στις εκλογές από υψηλή αίσθηση προσφοράς στον συνάνθρωπο, αντιλαμβανόμενος τα όσα μπορώ να προσφέρω στον Δήμο μας. 
Το ποιος είναι ο χαρακτήρας και τα στοιχεία ενός ανθρώπου, φαίνεται άλλωστε από την πορεία του και τη στάση του απέναντι στις προκλήσεις και στη καθημερινότητα. 
Θέλω να ξέρετε, ότι την επόμενη μέρα θα βρίσκομαι δίπλα σας και όποια δυσκολία θα βρίσκεται στο δρόμο μας, είτε προσωπική είτε συλλογική, θα κάνω ότι είναι εφικτό ώστε να ξεπεραστεί.

Μακάρι να είχα την ευκαιρία να συνομιλήσω με έναν έναν προσωπικά, όμως χαίρομαι γιατί όλη αυτή την περίοδο, βρέθηκα και συζήτησα με αρκετούς νέους φίλους ακόμη και με αναφορά σε άλλες παρατάξεις. 
Είναι σημαντικό ο άνθρωπος που ασχολείται με την πολιτική, να ακούει κυρίως τους πολίτες και να μιλάει στοχευμένα όταν διεκδικεί για τους πολίτες.

Όλο το προηγούμενο διάστημα, προσπάθησα να διατυπώσω τις θέσεις μου για την τοπική αυτοδιοίκηση, να αναδείξω όσο το δυνατόν περισσότερο τις θέσεις και τα στοιχεία που με εκπροσωπούν, καθώς επίσης και τις αξίες που διέπουν την προσωπικότητά μου. 
Πέρα από όλα αυτά όμως, το βασικό σημείο που θα ήθελα να κρατήσετε για μένα είναι ότι θα είμαι δίπλα σας. 
Υπόσχομαι ότι θα είμαι δίπλα σας στην καθημερινότητα και μαζί να δημιουργήσουμε έναν Δήμο που αξίζει να ζεις.

Έναν Δήμο για εμάς, από εμάς.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την στήριξή σας.