Η ανακοίνωση της "Παρέμβασης Πολιτών Δ.Θέρμης" για την εκπροσώπησή της στο Λιβάδι - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Η ανακοίνωση της "Παρέμβασης Πολιτών Δ.Θέρμης" για την εκπροσώπησή της στο Λιβάδι



//Ανακοίνωση "Παρέμβασης Πολιτών Δ.Θέρμης"

Πιστεύουμε στις συνεργασίες και στις συμμαχίες πάνω σε μια κοινή προγραμματική βάση, χωρίς κομματικές σκοπιμότητες, επειδή η αυτοδιοίκηση και το καλό του τόπου μας ενώνει

Με τις ίδιες αρχές και πρόγραμμα, έμπρακτα, αποδεχτήκαμε την πρόταση και δώσαμε χώρο έκφρασης και εκπροσώπησης σε τρεις υποψήφιους τοπικούς συμβούλους της Δημοτικής Κοινότητας Λιβαδίου. Στη συμφωνία αυτή πρωτοστάτησε ο τέως Πρόεδρος του Λιβαδίου, κ. Αριστείδης Τσιλιπάκος.

Το Λιβάδι, είναι ένας παραδοσιακός ορεινός οικισμός που βρίσκεται σε μια περιοχή απίστευτου φυσικού κάλους και πλησίον περιοχής natura. Κλείνοντας την τετραετία , δεν υλοποιήθηκε ούτε ένα νέο έργο, ούτε ολοκληρώθηκε κάποιο από αυτά που είναι εδώ και δεκαετίες στα χαρτιά, πλην της καθυστερημένης λειτουργίας του Κέντρου Εκπαίδευσης για το Περιβάλλον και την Αειφορία (ΚΕΠΕΑ)

Το Λιβάδι μπορεί και πρέπει να αναδειχτεί σε τόπο μόνιμης κατοικίας, επισκέψεων και αγροτικού τουρισμού



Η κοινή δήλωσή μας :

«Η Τοπική Αυτοδιοίκηση, είναι θεσμός δημοκρατίας και δημιουργίας στον τόπο μας, εκπροσωπεί την κοινωνία και αναφέρεται σε αυτήν, μπορεί και πρέπει να προωθήσει την παραγωγική ανασυγκρότηση, την κοινωνική πολιτική, την αποκέντρωση, τη συμμετοχικότητα και φυσικά τη δημοκρατία.

Στα πλαίσια αυτά η δημοτική παράταξη Παρέμβαση Πολιτών Δήμου Θέρμης, υποδέχεται τους κ. Αριστείδη Τσιλιπάκο, κ. Δημήτριο Καλπακίδη και κ. Παναγιώτη Λεπέση και τους προτείνει για υποψήφιους τοπικούς συμβούλους της στο Λιβάδι.

Το Λιβάδι, είναι ένας παραδοσιακός ορεινός οικισμός που βρίσκεται σε μια περιοχή απίστευτου φυσικού κάλους και πλησίον περιοχής natura. 

Στόχος και πρόγραμμά μας το Λιβάδι να αποκτήσει ολοκληρωμένες υποδομές ώστε να διευκολύνει τη ζωή των κατοίκων αλλά και να αναδειχθεί ως προορισμός. Είναι προτεραιότητές μας η καταγραφή του δικτύου ύδρευσης και αποχέτευσης, η λειτουργία του βιολογικού, η πιστοποίηση συντήρηση και ασφαλής λειτουργία της παιδικής χαράς, η ανακατασκευή της πλατείας, η ολοκλήρωση του πλακόστρωτου έως τη Φυσκίνα και την Εκκλησία, ο οδοφωτισμός. 

Είναι προτεραιότητά μας η λήψη μέτρων για την προστασία του φυσικού περιβάλλοντός του και είμαστε απέναντι στη λειτουργία λατομείου. Έργο μεγαλόπνοο είναι η ένταξή του Λιβαδίου στο συνολικό στρατηγικό σχεδιασμό του δήμου για τουριστική ανάπτυξη που θα φέρει την πρόοδο στο τόπο με την ανάδειξη του φυσικού κάλους, του, των τοπικών προϊόντων και τη δημιουργία πάρκου μελισσοκομίας»

.