Ο ΔΕΔΔΗΕ ενημερώνει για διακοπή ρεύματος στη Δ.Ε. Μίκρας την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Ο ΔΕΔΔΗΕ ενημερώνει για διακοπή ρεύματος στη Δ.Ε. Μίκρας την Κυριακή 3 ΣεπτεμβρίουΣύμφωνα με ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου και από τις 07.30 έως τις 14.30 θα πραγματοποιηθεί προγραμματισμένη διακοπή ρεύματος – λόγω απαραίτητων τεχνικών εργασιών που πρόκειται να εκτελεστούν – συγκεκριμένα οι καταναλωτές οι οποίοι βρίσκονται στο ανατολικό τμήμα της επαρχιακής οδού Θεσσαλονίκης – Μουδανίων και συγκεκριμένα από το ύψος του ζαχαροπλαστείου Χατζηφωτίου έως το εργοστάσιο Τσάνταλη.

Διακοπή επίσης θα σημειωθεί στην Κοινότητα Κ. Σχολαρίου και στην Κοινότητα Λακκώματος, συμπεριλαμβανομένων Φ/Β, αρδευτικών, βιοτεχνίες κ.α.

Από τη διακοπή δεν θα επηρεαστούν οι επιχειρήσεις που βρίσκονται επί της Μουδανίων στο ρεύμα με μέτωπο προς Χαλκιδική.

Κατά τη διάρκεια της διακοπής οι καταναλωτές θα πρέπει να έχουν υπόψη τους ότι το ρεύμα θα επανέλθει χωρίς προειδοποίηση, ίσως και πριν από την καθορισμένη ώρα, γι’ αυτό τα δίκτυα της ΔΕΗ θα πρέπει να θεωρούνται ότι βρίσκονται συνεχώς υπό τάση.

Επίσης θα πρέπει να αποφύγουν κάθε επαφή με τους αγωγούς που πιθανόν θα βρίσκονται στο έδαφος κατά τη διάρκεια των εργασιών. Τέλος όσοι καταναλωτές έχουν τριφασικούς ηλεκτρικούς κινητήρες θα πρέπει να τους ελέγξουν εάν περιστρέφονται όπως πριν.

.