Ταγαράδες: Μια βραβευμένη παιδική θεατρική παράσταση με ελεύθερη είσοδο για όλους! Τετάρτη 13/9 - 20:00 - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Ταγαράδες: Μια βραβευμένη παιδική θεατρική παράσταση με ελεύθερη είσοδο για όλους! Τετάρτη 13/9 - 20:00𝝖𝝪𝝠𝝚𝝞𝝤𝝨 𝝬𝝮Ρ𝝤𝝨 𝝙𝝜𝝡𝝤𝝩𝝞𝝟𝝤𝝪 𝝨𝝬𝝤𝝠𝝚𝝞𝝤𝝪 – 𝟮𝟬.𝟬𝟬

Μια βραβευμένη παράσταση για τους μικρούς μας φίλους σε Ταγαράδες με ελεύθερη είσοδο για όλους!

𝝪𝝿ό𝝷𝝴𝞂𝝶:
Σε μια μικρή πόλη, που ίσως να μοιάζει με τις υπόλοιπες, ζει ένας ταπεινός και ιδιαίτερος ράφτης που δεν μοιάζει όμως με κανέναν άλλο! 
Ένας ράφτης που ντύνει όλη την πόλη με ρούχα μαγικά, που γίνονται άλλοτε δροσερά και άλλοτε ζεστά. Δεν χρησιμοποιεί μάλλινη ή μεταξωτή κλωστή αλλά χρησιμοποίει το μυστικό του, που δεν γνωρίζει κανείς παρά μόνο αυτός… τις λέξεις! 
Τα χρόνια
όμως περνάνε, η μικρή πόλη μεγαλώνει και ο κόσμος αρχίζει να ακολουθεί την μόδα. Όλοι ξεχνούν τον ραφτάκο και αγοράζουν έτοιμα ρούχα από τα μαγαζιά.
Κάποτε στην πόλη όμως πέφτει ένας φοβερός χειμώνας και οι κάτοικοι κάνουν ότι μπορούν για να ζεσταθούν… όμως δεν καταφέρνουν τίποτα και τότε… ξαναθυμούνται τον μοναδικό τους ράφτη!

Φρέσκο, τρυφερό, συγκινητικό… ένα έργο που κατορθώνει με τον πιο ευαίσθητο τρόπο να μιλήσει στη ψυχή των παιδιών για δύσκολες και αφηρημένες έννοιες.

Για την φωτεινή δύναμη της γλώσσας, τη ζεστασιά της αγάπης και της επικοινωνίας, αλλά και για την βαθιά εσωτερική ικανοποίηση που αντλεί εκείνος που κάνει τη δουλειά του με αγάπη και μεράκι.

Promo video 
:

Διοργάνωση : ΔΕΠΠΑΘ
Υπό την αιγίδα του Δήμος Θέρμης
Με την υποστήριξη της Κοινότητα Ταγαράδων Δήμου Θέρμης

.