Η απόλυτη συναυλία του καλοκαιριού με τον TRAΝNO στα Βασιλικά, για καλό σκοπό! - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Η απόλυτη συναυλία του καλοκαιριού με τον TRAΝNO στα Βασιλικά, για καλό σκοπό!


Ο Αθλητικός Σύλλογος "Αετός Βασιλικών" συνεχίζει και φέτος τη κοινωνική του προσφορά διοργανώνοντας την απόλυτη συναυλία του καλοκαιριού με τον TRAΝNO! 

Μετά την περσινή επιτυχημένη συναυλία που συγκέντρωσε πλήθος επαίνων και θετικών σχολίων, φέτος ο Σύλλογος επανέρχεται ακόμη πιο δυναμικά για καλό σκοπό! 

Οπως αναφέρει η πρόεδρος του Συλλόγου Ολγα Γιαννιού στη THERMISnews.gr, "η ιδέα ξεκίνησε πέρσι, θέλοντας να τιμήσουμε τη μνήμη του άνανδρα δολοφονημένου Αλκη και να φέρουμε τα παιδιά στο γήπεδο αναδεικνύοντας το υγιές κομμάτι του αθλητισμού. 
Ο Σύλλογός μας δεν έχει μόνο αθλητικό αλλά και κοινωνικό πρόσωπο. Με τη συναυλία που κάναμε πέρσι μπορέσαμε να βοηθήσουμε μια οικογένεια που είχε πραγματικά μεγάλη ανάγκη και αυτό σκοπεύουμε να κάνουμε από εδώ και στο εξής στη μνήμη του Ιωσήφ. 
Φέτος, με τη βοήθεια του κόσμου και των χορηγών που μας εμπιστεύθηκαν από τη πρώτη στιγμή, θα βοηθήσουμε ένα ακόμη παιδί και με τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν αισιοδοξούμε να μπορέσουμε να κάνουμε τη ζωή του λίγο καλύτερη.."

H THERMISnews.gr είναι χορηγός επικοινωνίας της εκδήλωσης 

.