Πλάνο για νέο εμπορικό πάρκο στο Cosmos στη Θεσσαλονίκη - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Πλάνο για νέο εμπορικό πάρκο στο Cosmos στη Θεσσαλονίκη


Τη δημιουργία retail park και κτιρίου γραφείων έβαλαν στο κάδρο Lamda Development και Orilina Properties, που συνεπενδύουν σε ακίνητα στη Θέρμη Θεσσαλονίκης, κοντά στο Mediterranean Cosmos.


Η Orilina, ΑΕΕΑΠ συμφερόντων των Τρύφωνα Νάτση και Brevan Howard απέκτησε οικόπεδα 72 στρεμμάτων, όμορα στο εμπορικό κέντρο της Lamda.

Το σχέδιο, όπως μεταδίδει το
typosthes.gr, αφορά συγκεκριμένα στην επέκταση του mall με εμπορικούς χώρους, στα 61,4 στρέμματα όπου υπάρχει δυνατότητα να αναπτυχθεί εμπορικό πάρκο, καθώς ενδείκνυται η τοποθεσία και η επιφάνειά του.

Η κοινοπραξία των Orilina και Lamda (στην οποία η ΑΕΕΑΠ θα έχει ποσοστό 80%) σχεδιάζει, σε κάθε περίπτωση, την ανέγερση κτιρίου 61 στρεμμάτων, με ανωδομή 12.300 τ.μ..




Το οικόπεδο βρίσκεται στο 12ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Χαλκιδικής, 4 χιλιόμετρα από το αεροδρόμιο Μακεδονία και περίπου 13 χιλιόμετρα από το κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Θυμίζουμε ότι η έκταση στην οποία έχει αναπτυχθεί το mall στην Πυλαία είναι ιδιοκτησίας του Οικουμενικού Πατριαρχείου και έχει μισθωθεί από τη Lamda έως το 2065.