O Στέλιος Τσομαρίδης στην ομάδα του Θ.Παπαδόπουλου - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

O Στέλιος Τσομαρίδης στην ομάδα του Θ.Παπαδόπουλου



Οι Δημοτικές εκλογές πλησιάζουν και αυτό το καλοκαίρι γίνεται ακόμη πιο θερμό με τις Δημοτικές παρατάξεις να μπαίνουν στη τελική ευθεία για το κλείσιμο της λίστας των υποψηφίων τους.


Στη THERMISnews.gr είχαμε προαναγγείλει σχεδόν την υποψηφιότητα του Σ. Τσομαρίδη με τον συνδυασμό του νυν δημάρχου πριν καιρό, όταν κάποιοι (για δικούς τους λόγους) ήθελαν τον νέο υποψήφιο της "Δημοκρατικής Ενότητας" επικεφαλής σε αντίπαλο στρατόπεδο... Η διάψευση τότε ήρθε άμεσα (και) από τον ίδιο με μια φωτογραφία με τον Θ.Παπαδόπουλο όπως δημοσιεύσαμε εδώ.

Σε σημερινή του ανακοίνωση λοιπόν, ο αναπληρωτής Διοικητής του ΓΝΘ "Αγιος Παύλος" δηλώνει και επίσημα τη συμμετοχή του στον εκλογικό αγώνα στο πλευρό του Δημάρχου Θέρμης. 


Η ανακοίνωση:


Φίλες και φίλοι,

Πιστεύω στην πολιτική των πράξεων και των αποτελεσμάτων! Εκείνη που βελτιώνει με κάθε τρόπο την καθημερινότητα των τοπικών κοινωνιών και δεν αρκείται στην επικοινωνιακή διαχείριση των ζητημάτων ή τις ανέξοδες υποσχέσεις δίχως αντίκρισμα. Αυτήν πρεσβεύω και υπηρετώ από κάθε μετερίζι που μου δόθηκε η ευκαιρία να είμαι χρήσιμος κι αποδοτικός στους συμπολίτες μου.

Πιστεύω επίσης, ότι η συμμετοχή είναι ο πυρήνας της δημοκρατίας μας και ειδικότερα στην τοπική αυτοδιοίκηση που αφορά άμεσα στη ζωή μας!

Στο πλαίσιο αυτό, στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου, συμμετέχω ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον συνδυασμό του Θόδωρου Παπαδόπουλου «Δημοκρατική ενότητα».

Έκανα μια συνειδητή επιλογή να συνταχθώ με τον δήμαρχό μας, γιατί θεωρώ ότι στις αυτοδιοικητικές εκλογές οι κομματικές καταβολές παραμερίζουν προς όφελος κάθε δημιουργικής προσπάθειας που προτάσσει το γενικό καλό.

Συστρατεύομαι μαζί του έτοιμος να ανταποκριθώ με αποτελεσματικότητα και επάρκεια στις νέες ανάγκες, ευκαιρίες και προκλήσεις.

Κομίζω γνώσεις, φρέσκες ιδέες και ενθουσιασμό! Άλλωστε, γνωρίζω τον τόπο μου, αγωνίζομαι και προσφέρω σε αυτόν και τώρα δηλώνω ενεργά παρών στην προσπάθεια να διεκδικήσω για αυτόν.

Σας ζητώ λοιπόν, να ενώσουμε δυνάμεις, να συγκεράσουμε αντιλήψεις και να πορευτούμε στο μέλλον με σχέδιο, μεθοδολογία και ισχυρή δημοτική ηγεσία.

Σε ό,τι με αφορά γνωρίζετε ότι στη δική μου κοσμοθεωρία οι λέξεις ουδέποτε συγκρούστηκαν με τις πράξεις. Απεναντίας ήταν έννοιες ταυτόσημες.

Με οδηγό τα παραπάνω, ζητώ να με εμπιστευθείτε με την ψήφο σας, για έναν δήμο Θέρμης πρωτοπόρο, στις γειτονιές του οποίου θα φυσάει αέρας εξέλιξης και ανανέωσης.

Προχωράμε μαζί!

Προχωράμε με όραμα!

Προχωράμε αποφασιστικά!

Γιατί το μέλλον μας ανήκει!

Με εκτίμηση,

Τσομαρίδης Στυλιανός
Αν.Διοικητης
Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης Αγιος Παυλος


Δείτε περισσότερα για τον Στέλιο Τσομαρίδη ΕΔΩ

.