Ηχητικό ντοκουμέντο με απόπειρα τηλεφωνικής απάτης - Ακούστε πώς «γλέντησε» τον επίδοξο δράστη - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Ηχητικό ντοκουμέντο με απόπειρα τηλεφωνικής απάτης - Ακούστε πώς «γλέντησε» τον επίδοξο δράστη



Η τηλεφωνική απάτη δεν ολοκληρώνεται. Το υποψήφιο θύμα ήταν υποψιασμένο και ψύχραιμο. Κατέγραψε μάλιστα τον διάλογο και στο τέλος εκνεύρισε τον επίδοξο δράστη…
Η τηλεφωνική απάτη και στην προκειμένη περίπτωση βασίζεται σε μια συνταγή δοκιμασμένη. Ο δράστης θέλει δήθεν να καταθέσει χρήματα στον τραπεζικό λογαριασμό του υποψήφιου θύματος και ζητάει τους κωδικούς. 

Στην πραγματικότητα αυτό που θέλει είναι να αποκτήσει πρόσβαση στον τραπεζικό λογαριασμό και στη συνέχεια να μεταφέρει όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα μπορεί σε δικό του. Στην παρακάτω περίπτωση όμως τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα είχε φανταστεί ο απατεώνας.

Πολλές φορές έχουμε ακούσει για τηλεφωνικές άπατες αλλά και για τους τρόπους που χρησιμοποιούν οι επιτήδειοι προκειμένου να καταφέρουν να αποκτήσουν πρόσβαση στους τραπεζικούς λογαριασμούς των θυμάτων τους.

Σε μια περίπτωση όμως το υποψήφιο θύμα, ήταν εξαιρετικά υποψιασμένο και έτοιμο, όχι μόνο να καταγράψει το διάλογο με τον απατεώνα στο τηλέφωνο, αλλά στο τέλος να τον εκνευρίσει κάνοντας του πλάκα.

Στο ηχητικό που ακολουθεί ο υπεύθυνος του organiclife.gr Παναγιώτης Μερεντίτης, με υπομονή αντιμετωπίζει τον επίδοξο απατεώνα και τον παρασύρει στο να ξεδιπλώσει όλα του τα τεχνάσματα.

Ένα βίντεο – εγχειρίδιο για να είμαστε όλοι υποψιασμένοι όταν κάποιος προσπαθεί να μας αποσπάσει τα στοιχεία πρόσβασης σε τραπεζικούς λογαριασμούς…

.