Βασιλικά: Συνελήφθη 37χρονος επιδειξίας που έδειχνε τα γεννητικά του όργανα σε νεαρά κορίτσια - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Βασιλικά: Συνελήφθη 37χρονος επιδειξίας που έδειχνε τα γεννητικά του όργανα σε νεαρά κορίτσιαΔικογραφία σε βάρος ενός 37χρονου από την Αλβανία σχηματίστηκε στη Θεσσαλονίκη καθώς διαπιστώθηκε ήταν αυτός που καταγγέλθηκε ότι είχε δείξει τα γεννητικά του όργανα σε νεαρά κορίτσια ηλικίας από 17 έως 19 ετών.


Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ ο «σάτυρος» προέβη επανειλημμένα στην πράξη αυτή.

Για τις πράξεις αυτές σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του 37χρονου Αλβανού, ο οποίος τελικά συνελήφθη, αφού όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα των αστυνομικών, ήταν παράνομα στη χώρα.


Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΛΑΣ για τη σύλληψη του 37χρονου είναι η εξής:

«Έπειτα από επισταμένη έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Θέρμης εξιχνιάσθηκε περίπτωση προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος τεσσάρων κοριτσιών.

Ταυτοποιήθηκε ως δράστης 37χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία.

Ειδικότερα, ο προαναφερόμενος, αρχές Ιουνίου του τρέχοντος έτους στην περιοχή των Βασιλικών, προέβη επανειλημμένα σε προσβλητικές πράξεις σε βάρος των νεαρών.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο 37χρονος δε διέθετε τα απαραίτητα έγγραφα για τη νόμιμη παραμονή του στη χώρα, οπότε συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Θέρμης, προκειμένου να εφαρμοσθεί η προβλεπόμενη διοικητική διαδικασία σε βάρος του.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα».

.