Καρδία: Δωρεά από τον Ομίλου Επιχειρήσεων DESKNET στην Κοινότητα - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Καρδία: Δωρεά από τον Ομίλου Επιχειρήσεων DESKNET στην Κοινότητα




//Ανακοίνωση Δήμου Θέρμης



Με κοινωνική ευαισθησία, στο πλαίσιο της δράσης «αγκάλιασε ένα χωριό», που ξεκίνησε σε συνεργασία με το δήμο Θέρμης, ο Όμιλος Επιχειρήσεων DESKNET προχώρησε σε μία σημαντική δωρεά στην Κοινότητα Καρδίας καθώς και στο 1ο Δημοτικό σχολείο Καρδίας.

Συγκεκριμένα ο Όμιλος αντικατέστησε τις κατεστραμμένες μπασκέτες του 1ου Δημοτικού Σχολείου, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στα παιδιά να απολαμβάνουν το αγαπημένο τους άθλημα, ενώ προσέφερε για τις ανάγκες των εκδηλώσεων του σχολείου και ένα Προτζέκτορα.







Παράλληλα, θέλοντας να συνδράμει την προσπάθεια της Κοινότητας για βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών, ο Όμιλος Επιχειρήσεων DESKNET προχώρησε στην αγορά και τοποθέτηση τεσσάρων υπαίθριων οργάνων γυμναστικής στην πλατεία της Καρδίας, στην αγορά και τοποθέτηση τραπεζιού πινγκ πονγκ στο σημείο όπου παλιά βρισκόταν το μνημείο της Κοινότητας και τέλος στην αγορά και τοποθέτηση εστιών ποδοσφαίρου στο γήπεδο 5Χ5.



Ο πρόεδρος της Κοινότητας Καρδίας Ιωακείμ Τρικαλιάρης εκφράζοντας τις ευχαριστίες του προς τον πρόεδρο του Ομίλου και κάτοικο Καρδίας, Ιωάννη Χαπίπη, τονίζει την ουσιαστική και έμπρακτη στήριξη της τοπικής κοινωνίας από πλευράς του Ομίλου DESKNET.

Παράλληλα ευχαριστεί το διοικητικό συμβούλιο και το προσωπικό του Ομίλου που «στέκονται αρωγοί στο έργο της Κοινότητας Καρδίας και του δήμου και βοηθούν στην κάλυψη ουσιαστικών αναγκών των κατοίκων του χωριού».