Εργασίες κοπής πρασίνου στην Ε.Ο. Θεσσαλονίκης-Ν. Μουδανιών και στην Επαρχιακή Οδό Μουδανιών – κύκλωμα Κασσάνδρας - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Εργασίες κοπής πρασίνου στην Ε.Ο. Θεσσαλονίκης-Ν. Μουδανιών και στην Επαρχιακή Οδό Μουδανιών – κύκλωμα Κασσάνδρας


Εργασίες κοπής πρασίνου στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών και στην Επαρχιακή Οδό Μουδανιών – κύκλωμα Κασσάνδρας θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από τη Δευτέρα 12 Ιουνίου έως και την Παρασκευή 16 Ιουνίου 2023.


Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες κοπής πρασίνου και αυτοφυούς βλάστησης στα εξής σημεία:

1. Στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Νέων Μουδανιών, από τη Χ.Θ. 18+850 (ανισόπεδος κόμβος Ν. Ρυσίου) έως τη Χ.Θ. 61+700 (ανισόπεδος κόμβος Σιθωνίας – Κασσάνδρας ).

2. Στην Επαρχιακή Οδό Μουδανιών – κύκλωμα Κασσάνδρας, από τη Χ.Θ. 0+000 (ανισόπεδος κόμβος Σιθωνίας – Κασσάνδρας) έως τη Χ.Θ. 23+650 (κυκλικός κόμβος Κασσανδρείας)

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν επί των ερεισμάτων, δεξιά των οδών, τμηματικά ανά κατεύθυνση, από τη Δευτέρα 12 Ιουνίου έως και την Παρασκευή 16 Ιουνίου 2023, από τις 7.00 π.μ. έως τη δύση του ηλίου και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Τη Δευτέρα 12 Ιουνίου 2023 οι εργασίες θα εκτελεσθούν στην κατεύθυνση από τη Θεσσαλονίκη προς Χαλκιδική ενώ την Παρασκευή 16 Ιουνίου 2023 οι εργασίες θα εκτελεσθούν στην κατεύθυνση από τη Χαλκιδική προς τη Θεσσαλονίκη.

Επισημαίνεται, ακόμη, ότι τα συνεργεία που θα εκτελούν τις παραπάνω εργασίες είναι κινητά και ότι ο χρόνος αποκλεισμού των παραπάνω οδικών τμημάτων για την εκτέλεση των εργασιών είναι σχετικά μικρός.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης και το Τμήμα Τροχαίας Μουδανιών, ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.