Βασιλικά: Τις καλύτερες εντυπώσεις άφησε σε ντόπιους και επισκέπτες ο 4ος Αγώνας πατινιών Θεσσαλονίκης (φωτο) - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Βασιλικά: Τις καλύτερες εντυπώσεις άφησε σε ντόπιους και επισκέπτες ο 4ος Αγώνας πατινιών Θεσσαλονίκης (φωτο)//Ανακοίνωση Κοινότητας Βασιλικών:

Ο 4ος Αγώνας πατινιών Θεσσαλονίκης που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 10 Ιουνίου, στα Βασιλικά συγκέντρωσε το ενδιαφέρον περισσότερων από 400 συμπολιτών μας! 

Διοργανώθηκε με τη συνεργασία του Big Bang School, των Κέντρων Πρόληψης Σείριος, του Αθλητικού Συλλόγου Άνεμος και του Αθλητικού Συλλόγου ΠΕΡΑ, υπό την αιγίδα του δήμου Θέρμης και της Αντιδημαρχίας Παιδείας, της Κοινότητας Βασιλικών και τη συνδρομή του Γυμνασίου Βασιλικών. 

Ο αγώνας έγινε στο γήπεδο ποδοσφαίρου του Γυμνασίου Βασιλικών, το οποίο διαθέτει περιμετρικά τον κατάλληλο διάδρομο, ώστε να φιλοξενήσει αντίστοιχους αγώνες.

Σκοπός της αθλητικής διοργάνωσης ήταν η προώθηση του τροχοπεδιλισμού σε κάθε ηλικία αφού ο αγώνας ήταν συμμετοχικός και σε αυτόν έλαβαν μέρος αθλητές από τη μικρότερη ως τη μεγαλύτερη ηλικία που αγαπούν και έχουν ως τρόπο ζωής τα τροχοπέδιλα και τους διακατέχει το πάθος, η χαρά, η δύναμη και ο ενθουσιασμός για το συγκεκριμένο άθλημα.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους όσους συνέβαλαν σε αυτή την άψογη διοργάνωση που για πρώτη φορά φιλοξένησε η Κοινότητα μας!!!