Εμφανίστηκε αρκούδα κοντά στο ραντάρ του Χορτιάτη! Ο Δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη παρακαλεί τους κατοίκους να είναι πολύ προσεκτικοί κατά τις μετακινήσεις τους - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Εμφανίστηκε αρκούδα κοντά στο ραντάρ του Χορτιάτη! Ο Δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη παρακαλεί τους κατοίκους να είναι πολύ προσεκτικοί κατά τις μετακινήσεις τουςΗ αρκούδα που προέρχεται απο την περιοχή του Χολομώντα εμφανίστηκε στην περιοχή του Χορτιάτη, αναφέρει σε επείγουσα ανακοίνωσή του ο Δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη, επικαλούμενος μαρτυρίες κατοίκων.


Ο δήμος με κατεπείγουσα έγγραφη ανακοίνωσή του ενημέρωσε ήδη τις αρμόδιες υπηρεσίες, το Δασαρχείο Θεσσαλονίκης, την Ελληνική Αστυνομία και τον Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Οικονομίας να βρίσκονται στην περιοχή, να την επιτηρούν και να ενεργήσουν με κάθε τρόπο για τη στήριξη και απομάκρυνση του επικίνδυνου ζώου.

Συγκεκριμένα η αρκούδα εντοπίστηκε στην αντιπυρική ζώνη κάτω από το ραντάρ στο μονοπάτι προς Κισσό, στην περιοχή της οδού Μακεδονομάχων, στο ύψος του πάρκου της Αγίας Παρασκευής.

O Δήμος παρακαλεί τους κατοίκους να είναι πολύ προσεκτικοί κατά τις μετακινήσεις τους και σε περίπτωση που αντιληφθούν την εμφάνιση του ζώου να ενημερώσουν το Αστυνομικό Τμήμα Πυλαίας-Χορτιάτη όλο το 24ωρο.

Η αρκούδα από το ραντάρ του Χορτιάτη κατέβηκε στο φράγμα Τριαδίου - Συστάσεις προς τους πολίτες από το Δήμο Θέρμης