Άστατος ο καιρός και αυτή την εβδομάδα - Προβλέπονται βροχές και καταιγίδες - Ο καιρός στη Θέρμη - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Άστατος ο καιρός και αυτή την εβδομάδα - Προβλέπονται βροχές και καταιγίδες - Ο καιρός στη Θέρμη



Κάθε άλλο παρά ανοιξιατικός θα είναι αυτή την εβδομάδα ο καιρός στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Βροχές ακόμη και καταιγίδες θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά.


Είναι χαρακτηριστικό ότι αύριο Δευτέρα προβλέπονται στα βόρεια αραιές νεφώσεις οι οποίες από το μεσημέρι βαθμιαία θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και κυρίως στα ορεινά μεμονωμένες καταιγίδες. Το βράδυ τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν .

Στις υπόλοπες περιοχές προβλέπεται αρχικά αίθριος καιρός. Βαθμιαία θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις που το μεσημέρι - απόγευμα στα ηπειρωτικά θα πυκνώσουν, οπότε θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι στα ορεινά.

Τη Τρίτη, ο καιρός θα είναι συννεφιασμένος στις μεγαλύτερες περιοχές της χώρας ενώ ξανά στα βόρεια υπάρχει πιθανότητα βροχής και καταιγίδων.

Ο καιρός στη Θέρμη:

Αστατος ο καιρός και στη περιοχή της Θέρμης στην οποία προβλέπεται βροχόπτωση την Τρίτη 9/5 αλλά και την Τετάρτη. Οι θερμοκρασίες θα κυμανθούν από 14 εως 18 βαθμούς κελσίου.

Η πρόγνωση αφορά στοιχεία που έχουν ληφθεί τη στιγμή της δημοσίευσης του άρθρου. Ενημερωθείτε έγκυρα για τις μεταβολές στις επόμενες 4 ημέρες στο άρθρο μας εδώ