Οι θέσεις που υποστηρίζει το κόμμα «Νίκη» που παραλίγο να μπει στη Βουλή - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Οι θέσεις που υποστηρίζει το κόμμα «Νίκη» που παραλίγο να μπει στη Βουλή



Το κόμμα «Νίκη» με το οποίο ήταν υποψήφια η ανιψιά του Αγίου Παϊσίου έμεινε εκτός Βουλής στις εκλογές της 21ης Μαΐου για λίγες ψήφους και ο πρόεδρος Δημήτρης Νατσιός παρέθεσε τις θέσεις της παράταξης του.

Μιλώντας στον Νίκο Ευαγγελάτο στην εκπομπή «Live News» δήλωσε πως «είμαστε από τις ευχάριστες εκπλήξεις. Στις επαναληπτικές εκλογές, πιστεύω θα διαβούμε το κατώφλι της Βουλής. Είμαστε πεπεισμένοι ότι στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση, η “Νίκη” θα γιορτάσει τα νικητήρια της».

Επίσης, ανέφερε ότι «όσοι μας ψήφισαν το έκαναν συνειδητά. Δεν είμαστε ούτε Δεξιά, ούτε Αριστερά, ούτε κέντρο. Είμαστε τα παιδιά της πονεμένης ρωμιοσύνης. Είμαστε πιστοί άνθρωποι στην αγία μας εκκλησία μας. Έχει ταυτιστεί η φιλοπατρία και ο σεβασμός στην Ορθόδοξη Εκκλησία με λέξεις όπως ακροδεξιά. Βασικό στοιχείο της ταυτότητά μας είναι να ενώσει όλους τους Έλληνες».


«Εμείς πιστεύουμε στην ένωση των Εθνών. Σεβόμαστε απόλυτα τον άνθρωπο και αυτό που του έδωσε ο Θεός, διαφωνούμε με επιλογές. Το ευαγγέλιο αναγνωρίζει άρρεν και θήλυ. Έναν γάμο αναγνωρίζει η εκκλησία μας», πρόσθεσε στη συνέχεια.

«Αγάπη στην πατρίδα, απλοί άνθρωποι με εργατικότητα, με φιλοπατρία άδολη και πίστη στον Χριστό. Τούτη την εποχή θέλουμε παιδεία και παιδιά», είπε ο Δημήτρης Νατσιός μεταξύ άλλων.