Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Στο Πανθεσσαλικό και κεκλεισμένων των θυρών ο τελικός ΑΕΚ- ΠΑΟΚ - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Στο Πανθεσσαλικό και κεκλεισμένων των θυρών ο τελικός ΑΕΚ- ΠΑΟΚΜπορεί να κρατάμε μια μικρή πισινή, αλλά έχουνε λευκό καπνό, για την έδρα που θα φιλοξενήσει τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Στο Πανθεσσαλικό θα παίξουν ΑΕΚ και ΠΑΟΚ για το τρόπαιο, αλλά μπροστά σε άδειες εξέδρες.


Στο Πανθεσσαλικό θα διεξαχθεί οριστικά ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ στις 24 Μαΐου στις 20:30, όπως αποφάσισε η Επιτροπή της ΕΠΟ, χωρίς όμως κόσμο στις εξέδρες (σ.σ. με τους όρους, δηλαδή, που είχαν θέσει οι τοπικές Αρχές).

Όπως προκύπτει, στην ΕΠΟ εστάλη επιστολή με την οποία ο Αχιλλέας Μπέος αποδέχθηκε το αίτημα της Ομοσπονδίας και δέχθηκε να λάβει χώρα ο τελικός του Κυπέλλου στον Βόλο (πιθανότατα με περιορισμένο αριθμό προσκλήσεων και μαθητές).

Μάλιστα, το volosday.gr έδωσε στη δημοσιότητα την επιστολή του δημάρχου Βόλου, ο οποίος δέχεται να παραχωρήσει το Στάδιο για την διεξαγωγή του τελικού, έχοντας προηγουμένως συζητήσει με τους ιδιοκτήτες των δύο φιναλίστ, Δημήτρη Μελισσανίδη και Ιβάν Σαββίδη.