Εκκληση για πληροφορίες σχετικά με το θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα στο Πλαγιάρι - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Εκκληση για πληροφορίες σχετικά με το θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα στο Πλαγιάρι



Εκκληση για πληροφορίες σχετικά με το θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε την Τετάρτη 24/5 στο Πλαγιάρι κάνουν οικεία πρόσωπα του θανόντα, προκειμένου να βρεθούν όσο περισσότερες πληροφορίες γίνεται για τα αίτια που προκάλεσαν το δυστύχημα.

Οπως αναφέρεται μεταξύ άλλων σε ανάρτηση οικείου προσώπου,
Αναφορικα με το τροχαιο που εγινε στις 24.05.2023 επι της οδου 28ης Οκτωβρίου, στον δρομο απο πλαγιαρι με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη, στις 08:00, θα σας παρακαλουσαμε θερμά, εφόσον κάποιος ειδε το οτιδήποτε σχετικά με το τροχαιο, να επικοινωνήσει με προσωπικό μήνυμα.
Επισης, οποίος επιθυμεί μπορει να κανει κοινοποίηση, η οποιαδήποτε πληροφορία θα είναι χρήσιμη.
Θυμίζουμε ότι ο 18χρονος οδηγός της μοτοσικλέτας βγήκε για άγνωστο λόγο εκτός πορείας και προσέκρουσε σε αγωγό αποχέτευσης με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Οποιος γνωρίζει κάτι για το συμβάν μπορεί να επικοινωνήσει με το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης η με τους συγγενείς του άτυχου νεαρού.

Οι υπόλοιποι το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να κοινοποιήσουμε αυτή την έκκληση βοήθειας ελπίζοντας να  βρεθούν περισσότερα στοιχεία και να αποδοθεί δικαιοσύνη αν υπήρξε υπαιτιότητα κάποιου ασυνείδητου...