Με το σύνθημα «Έλα παραλία», η «Μέρα με τα Χρώματα» πάει στη Πλαζ Αρετσούς - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Με το σύνθημα «Έλα παραλία», η «Μέρα με τα Χρώματα» πάει στη Πλαζ Αρετσούς


Με σύνθημα «Έλα παραλία», το πρώτο φεστιβάλ χρωμάτων στην Ελλάδα γιορτάζει τη δέκατη Μέρα με τα Χρώματα στην Πλαζ Αρετσούς με ένα τεράστιο πάρτι.


Την Κυριακή 18 Ιουνίου, η Μέρα με τα Χρώματα προσκαλεί για δέκατη φορά, όλη τη Θεσσαλονίκη -και όχι, μόνο- να καλωσορίσει το καλοκαίρι, δέκα φορές πιο πολύχρωμα, πιο cool, πιο hot, πιο action, πιο space, πιο galactic, πιο acrobatic, από ποτέ!Τι θα ζήσουμε φέτος στη δέκατη Μέρα με τα Χρώματα

Εκτός από άφθονο χρώμα, θα υπάρχουν και άφθονα παιχνίδια, εργαστήρια, water sports και flyboard shows, μουσικές, ενώ η ομάδα αφροβραζιλιάνικων κρουστών Paranaue θα δώσει τον ρυθμό. Ο SIDARTA, artist of the year για το 2022, με δεκάδες εκατομμύρια views στο YouTube, θα κλείσει τη βραδιά με ένα δεκάρι guest act, ειδικά για τη Μέρα με τα Χρώματα 2023.


Η γιορτή θα περιλαμβάνει ακόμα: give aways, fire shows, facepainting, χορευτικές ομάδες, ξυλοπόδαρους, color balls.


Μέρα με τα Χρώματα

Τόπος: Πλαζ Αρετσούς
Ημερομηνία: Κυριακή 18 Ιουνίου

Η είσοδος θα ανοίξει στις 16.30 για τις οικογένειες και τους μικρούς μας φίλους και η ώρα της πρώτης ρίψης χρωμάτων για παιδιά από 2 έως 10 ετών είναι στις 17:00
Το πάρτι αρχίζει για όλους στις 17:30.


ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Προπώληση εισιτηρίων: 5€
ticketservices.gr
https://www.ticketservices.gr/event/i-mera-me-ta-xromata/
Η προπώληση ισχύει μέχρι και την παραμονή του φεστιβάλ
Πώληση εισιτηρίων κατά την είσοδο: 10€

ΠΡΟΣΒΑΣΗ: Λεωφορείο ΟΑΣΘ νο5, Στάση “Πλαζ”


*Όπως ενημερώνουν από τη Μέρα με τα Χρώματα, «πριν ξεκινήσεις από το σπίτι φόρεσε λευκό μπλουζάκι ή μαγιό και ό,τι άλλο τρελό σκεφτείς… γυαλιά, φωτάκια, φτερά, μπαλόνια, λουλούδια, τιάρες, καπέλα, κρόσσια, ό,τι θες!»


Λίγα ακόμα λόγια για τη Μέρα με τα Χρώματα

• Η Μέρα με τα Χρώματα είναι το πρώτο φεστιβάλ χρωμάτων της Ελλάδας.
• Για πρώτη φορά, διοργανώθηκε στη Θεσσαλονίκη το 2012, από την ομάδα SFINA και διοργανώνεται έκτοτε μία φορά, ετησίως, με εξαίρεση τα δύο χρόνια της πανδημίας Covid-19.
• Μέχρι σήμερα, έχει γίνει 4 φορές στο δασάκι του Κόδρα, 3 φορές στο Φράγμα της Θέρμης, 2 φορές στο γήπεδο ΑΕΝ Κρήνης και μία στο Καυτανζόγλειο Στάδιο.
• Είναι η πιο πολύχρωμη γιορτή της Θεσσαλονίκης και είναι η πρώτη φορά, που πάει παραλία!