Έργα διαγράμμισης και κλειστές λωρίδες από αύριο στην ανατολική Θεσσαλονίκη - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Έργα διαγράμμισης και κλειστές λωρίδες από αύριο στην ανατολική Θεσσαλονίκη



Εργασίες διαγράμμισης και συντήρησης επί της οδού Μαρίνου Αντύπα και επί της Εθνικής Οδού 67 Θεσσαλονίκης – Αεροδρομίου θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας το Σάββατο 6 Μαΐου, την Κυριακή 7 Μαΐου και τη Δευτέρα 8 Μαΐου 2023.


Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες διαγράμμισης του άξονα και των ενδιάμεσων λωρίδων κυκλοφορίας της οδού Μαρίνου Αντύπα, από τη διασταύρωση του ισόπεδου κόμβου για την Αμερικάνικη Γεωργική Σχολή (έξοδο στην Ε.Ο Θεσσαλονίκης – Μουδανιών προς Θεσσαλονίκη) έως τη διασταύρωση με τη Λεωφόρο Γεωργικής Σχολής (Εθνική Οδό 67). 

Οι εργασίες προγραμματίζεται να πραγματοποιηθούν 
  • το Σάββατο 6 Μαΐου, 
  • την Κυριακή 7 Μαΐου και 
  • τη Δευτέρα 8 Μαΐου 2023, 
με ώρα έναρξης στις 6.00 π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Επιπρόσθετα, η υπηρεσία θα προχωρήσει σε εργασίες ανύψωσης δύο φρεατίων του δικτύου της Ε.Υ.Α.Θ. Α.Ε. που βρίσκονται επί της Λεωφόρου Γεωργικής Σχολής πριν τη διασταύρωση με την οδό Ασκληπιού (διασταύρωση ΙΚΕΑ) στην κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη. 

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 7 Μαΐου 2023, με ώρα έναρξης στις 8.00 π.μ και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.