Νέο Ρύσιο: Ταυτοποιήθηκε ο διαρρήκτης που δέχτηκε πυροβολισμό από ιδιοκτήτη σπιτιού - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Νέο Ρύσιο: Ταυτοποιήθηκε ο διαρρήκτης που δέχτηκε πυροβολισμό από ιδιοκτήτη σπιτιού
H αστυνομική έρευνα στη Θεσσαλονίκη συμπλήρωσε το παζλ στην πολυσυζητημένη υπόθεση από το Νέο Ρύσιο. Ο επίδοξος διαρρήκτης έφυγε τραυματισμένος, όταν ο ιδιοκτήτης όπλισε την καραμπίνα του…

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Θέρμης στη Θεσσαλονίκη έπειτα από τη σύλληψη αλλοδαπού για απόπειρα διάρρηξης οικίας στην περιοχή του Νέου Ρυσίου, εξιχνίασαν και άλλες διαρρήξεις σπιτιών και αυτοκινήτων που έλαβαν χώρα στις περιοχές των Δήμων Θέρμης και Θερμαϊκού, από τον Ιούνιο έως τον Δεκέμβριο του 2022.

Για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος του 37χρονου αλλοδαπού και 47χρονου ομοεθνή συνεργού του, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Συγκεκριμένα, οι προαναφερόμενοι προέβησαν σε πέντε διαρρήξεις σπιτιών, από τα οποία αφαίρεσαν χρήματα, κοσμήματα, εργαλεία, ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές, καθώς επίσης αφαίρεσαν και τρία αυτοκίνητα, τα οποία εντοπίσθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Στις 14 Δεκεμβρίου του 2022, ο 37χρονος που συνελήφθη είχε δεχτεί πυρά από καραμπίνα που κρατούσε ο 39χρονος ιδιοκτήτης, όταν προσπάθησε να μπει μέσα στο σπίτι του (Σχετική δημοσίευση της THERMISnews.gr εδώ και εδώ).

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.