Με τον παραολυμπιονίκη Γκρέμη Μωϋσιάδη συναντήθηκε ο δήμαρχος Θέρμης - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Με τον παραολυμπιονίκη Γκρέμη Μωϋσιάδη συναντήθηκε ο δήμαρχος Θέρμης




Ο Θεόδωρος Παπαδόπουλος συνεχάρη τον κ. Μωϋσιάδη για τις δύο πρόσφατες διακρίσεις του, την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο Παγκόσμιο Κύπελλο Άρσης Βαρών, την 1η Μαΐου στην Τιφλίδα

Τον Γκρέμη Μωϋσιάδη, παραολυμπιονίκη, παγκόσμιο πρωταθλητή, πρωταθλητή Ευρώπης, με σημαντικές διακρίσεις σε παραολυμπιάδες και εθνικά πρωταθλήματα στο άθλημα της άρσης βαρών, υποδέχθηκε στο δημαρχείο ο δήμαρχος Θέρμης.

Ο Θεόδωρος Παπαδόπουλος συνεχάρη τον κ. Μωϋσιάδη για τις δύο πρόσφατες διακρίσεις του, την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο Παγκόσμιο Κύπελλο Άρσης Βαρών, την 1η Μαΐου στην Τιφλίδα, στην κατηγορία των -72kg με επίδοση 183kg (που δίνει την απευθείας πρόκριση στους ερχόμενους Παραολυμπιακούς Αγώνες) καθώς και την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο πρόσφατο πανελλήνιο πρωτάθλημα το οποίο έγινε στη Χίο, στις 6 Μαΐου. 

Ο κ. Παπαδόπουλος συνεχάρη τον παραολυμπιονίκη ο οποίος είναι διοικητικός υπάλληλος του δήμου Θέρμης. «Θέλω να συγχαρώ τον Γκρέμη για τις τόσες επιτυχίες που έχει καταφέρει εδώ και περισσότερα από είκοσι χρόνια, με διακρίσεις σε παραολυμπιάδες, παγκόσμια κύπελλα, ευρωπαϊκά και εγχώρια πρωταθλήματα. Είναι ένας σπουδαίος αθλητής, μας κάνει υπερήφανους και είναι τιμή για το δήμο μας που είναι συνεργάτης μας αλλά και κάτοικος στη Σουρωτή».

Ο Γκρέμης Μωϋσιάδης, ο οποίος ετοιμάζεται πλέον για τη συμμετοχή του στην έκτη παραολομπιάδα (είχε ξεκινήσει το 2004 από την Αθήνα) ευχαρίστησε τους προπονητές του, τους Δημήτρη Ιωαννίδη και Γιώργο Ιωαννίδη, την οικογένειά του, τον δήμο Θέρμης και την κοινότητα Σουρωτής και όλους όσοι είναι δίπλα του και στηρίζουν την προσπάθειά του.

Αναφερόμενος ειδικότερα στο χρυσό που κατέκτησε την πρωτομαγιά στο παγκόσμιο κύπελλο της Τιφλίδας (αυτό ήταν το τέταρτο χρυσό σε παγκόσμιο κύπελλο) ο κ. Μωϋσιάδης είπε ότι 
η διαδρομή μου σε αυτό τον αγώνα ήταν μια πραγματική πρόκληση, αλλά με αφοσίωση, σκληρή δουλειά και αποφασιστικότητα, κατάφερα να κερδίσω το χρυσό μετάλλιο. Είναι μεγάλη τιμή για μένα να έχω αυτόν τον τίτλο και να εκπροσωπώ την χώρα μου σε αυτό το διεθνές στάδιο.
 Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους με υποστήριξαν κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας μου, την ομάδα μου και τους προπονητές μου καθώς και τον δήμο Θέρμης για την ανεκτίμητη βοήθειά τους. Δεσμεύομαι να συνεχίσω να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό και να εξελίσσομαι ως αθλητής. Είμαι ενθουσιασμένος για το μέλλον και τις προκλήσεις που έρχονται στην πορεία μου.