Σύσκεψη στο δήμο Θέρμης για την προβολή των κομμάτων κατά την προεκλογική περίοδο - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Σύσκεψη στο δήμο Θέρμης για την προβολή των κομμάτων κατά την προεκλογική περίοδο



Σύσκεψη με αντικείμενο την κατανομή των χώρων προβολής (εκλογικά περίπτερα, ταμπλό κ.λπ.) κατά την προεκλογική περίοδο είχε την Τετάρτη 3 Μαΐου ο δήμαρχος Θέρμης Θεόδωρος Παπαδόπουλος με τους εκπροσώπους των κομμάτων (ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, ΚΚΕ, Ελληνική Λύση, ΜεΡΑ25). Στη σύσκεψη αποφασίστηκαν τα εξής:

1. Κατασκευή και τοποθέτηση έξι ταμπλό στην πλατεία της Θέρμης και έξι στο Πολιτιστικό Κέντρο Θέρμης τα οποία θα χρησιμοποιηθούν για την προβολή των θέσεων των κομμάτων.

2. Χωροθέτηση και τοποθέτηση πέντε εκλογικών περιπτέρων στην κεντρική πλατεία Θέρμης για την προβολή των θέσεων των κομμάτων τα οποία εκδήλωσαν σχετικό ενδιαφέρον (ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, ΚΚΕ, ΜεΡΑ25).

3. Τοποθέτηση τεσσάρων ταμπλό στις έδρες των δύο δημοτικών ενοτήτων, σε Βασιλικά και Τρίλοφο, για την προβολή των κομμάτων, αναλογικά προς την κοινοβουλευτική τους εκπροσώπηση, όπως προβλέπεται στο σχετικό νόμο.

4. Τοποθέτηση τριών ταμπλό σε κάθε μία από τις μεγάλες πληθυσμιακά κοινότητες (Νέα Ραιδεστός, Νέο Ρύσιο, Πλαγιάρι, Καρδία).

Για την προφύλαξη από τις καιρικές συνθήκες των ταμπλό προβολής των θέσεων των κομμάτων θα τοποθετηθούν προστατευτικά νάιλον.

Το ανωτέρω πλαίσιο κατανομής των χώρων προβολή των κομμάτων συνυπέγραψαν οι εκπρόσωποι ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Ελληνική Λύση και ΜεΡΑ25, με εξαίρεση τον εκπρόσωπο του ΚΚΕ ο οποίος δήλωσε πως το κόμμα του διαφωνεί με τον τρόπο προβολής των θέσεων των κομμάτων όπως αυτός ορίζεται στο ΦΕΚ 8481/15-02-2022.