Κινητή μονάδα ενημέρωσης για άτομα με αναπηρίες και χρόνιες παθήσεις σε Θέρμη και Βασιλικά την Τρίτη 30/05 - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Κινητή μονάδα ενημέρωσης για άτομα με αναπηρίες και χρόνιες παθήσεις σε Θέρμη και Βασιλικά την Τρίτη 30/05


//Ανακοίνωση Δήμου Θέρμης


Η Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής και Δημόσιας Υγείας του δήμου Θέρμης ενημερώνει πως την Τρίτη 30 Μαΐου 2023 και ώρες 09:30 έως 11:30, στο ΚΑΠΗ Θέρμης (Λ. Ιασωνίδου), θα πραγματοποιηθεί δράση από κινητή μονάδα ενημέρωσης για την ενδυνάμωση των ατόμων με αναπηρία, των ατόμων με χρόνιες παθήσεις και των οικογενειών τους.

Την ίδια μέρα και κατά τις ώρες 12:00 έως 14:00, η κινητή μονάδα θα μεταφερθεί για ενημέρωση των πολιτών στο ΚΑΠΗ Βασιλικών (πλατεία Δημαρχείου), Βασιλικά. 

Η δράση γίνεται με πρωτοβουλία της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία (Ε.Σ.Α.με.Α.).

Στόχοι της δράσης είναι μεταξύ άλλων η ενθάρρυνση της συμμετοχής των ατόμων αυτών στις οργανώσεις του εθνικού αναπηρικού κινήματος, η ενίσχυση της ικανότητας των αναπηρικών οργανώσεων να προστατεύουν τα δικαιώματα των ατόμων με αναπηρία/χρόνιες παθήσεις καθώς η διερεύνηση των επαγγελματικών επιθυμιών/προσδοκιών των ατόμων με αναπηρία/χρόνιες παθήσεις. 

Συνολικά θα υλοποιηθούν 133 συναντήσεις, σε επίπεδο δήμου, στις οποίες θα κληθούν να συμμετάσχουν μέλη όλων των προαναφερόμενων ομάδων-στόχου. 

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 2310804064 και τις υπεύθυνες ενημέρωσης για τις δράσεις 
  • Κατερίνα Κώστα και 
  • Νικολίνα Γκιουρτζή.

Ακολουθεί φόρμα δήλωσης συμμετοχής στη συνάντηση:

Δράση 1.7 Εργασία 3 Δ Φόρμα Δήλωσης Συμμετοχής Final(2)