Προγραμματισμένη διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος την Κυριακή 28/5 στον Τρίλοφο και τη Δευτέρα 29/05 στη Θέρμη - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Προγραμματισμένη διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος την Κυριακή 28/5 στον Τρίλοφο και τη Δευτέρα 29/05 στη Θέρμη



Σύμφωνα με ανακοίνωση – ενημέρωση του ΔΕΔΔΗΕ την Κυριακή 28 Μαϊου 2022 θα σημειωθεί διακοπή ρεύματος από τις 8 το πρωί έως τη μία το μεσημέρι στον Τρίλοφο και τη Δευτέρα 29/05 στη Θέρμη από τις 8 το πρωί έως τις 2.30 το μεσημέρι.

Συγκεκριμένα η διακοπή την Κυριακή 28/05/23 θα επηρεάσει ολόκληρη την Κοινότητα Τριλόφου, ενώ τη Δευτέρα 29/05/23 στη Θέρμη θα επηρεάσει τις εξής περιοχές και πέριξ αυτών :εκατέρωθεν της επαρχιακής οδού Θέρμης – Πανοράματος έως το LIDL, συμπεριλαμβανομένης και της οδού Ελευθερίας.

Eπίσης διακοπή θα σημειωθεί και εντός του οικισμού μεταξύ των οδών : Χάψα (Χαλκιδικής), Παπαναστασίου, Πολυτεχνείου, Κολοκοτρώνη έως το αντλιοστάσιο του δήμου Θέρμης.

Λόγω της πολύωρης διακοπής ρεύματος ενδέχεται να επηρεαστεί και το αντλιοστάσιο της ΔΕΥΑΘ και να σημειωθεί στη Θέρμη διακοπή νερού.

Για το λόγο αυτό παρακαλούνται οι κάτοικοι να φροντίσουν για την αποθήκευση νερού από την προηγούμενη μέρα ώστε να καλύψουν τις ανάγκες τους.