Εκλογές 2023: Πού θα παρακολουθήσουν τα αποτελέσματα οι πολιτικοί αρχηγοί - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Εκλογές 2023: Πού θα παρακολουθήσουν τα αποτελέσματα οι πολιτικοί αρχηγοί



Στα εκλογικά τους κέντρα στην Αθήνα αναμένεται να παρακολουθήσουν τα αποτελέσματα των εκλογών οι περισσότεροι πολιτικοί αρχηγοί.

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, που άσκησε το πρωί το εκλογικό του δικαίωμα στην Κηφισιά, θα μεταβεί στα γραφεία του κόμματος στην Πειραιώς προκειμένου να παρακολουθήσει με μαζί με άλλα στελέχη της ΝΔ, αλλά και τον τελικό της Ευρωλίγκας.

O πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας
, θα παρακολουθήσει τα αποτελέσματα των εκλογών οικογενειακά από το το σπίτι του στην Κυψέλη και αμέσως μετά θα δώσει το «παρών» στα γραφεία του κόμματος στην Κουμουνδούρου.

Όσον αφορά στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Νίκο Ανδρουλάκη, ο οποίος άσκησε το εκλογικό του δικαώμα στο Αρκαλοχώρι στην Κρήτη, θα βρεθεί αργά το απόγευμα στα γραφεία του κόμματος στη Χαριλάου Τρικούπη, προκειμένου να παρακολουθήσει τα αποτελέσματα των εκλογών, ενώ την ίδια ώρα, ο γγ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, αναμένεται να μεταβεί στον Περισσό για να παρακολουθήσει τα αποτελέσματα.

Ο Γιάνης Βαρουφάκης θα παρακολουθήσει τα αποτελέσματα από το εκλογικό κέντρο του ΜέΡΑ25 στην πλατεία Κοραή, όπου μετά τις 21:00 θα προβεί σε δηλώσεις.