Τρίλοφος: Αποκατάσταση βανδαλισμών στο 1ο δημοτικό σχολείο - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Τρίλοφος: Αποκατάσταση βανδαλισμών στο 1ο δημοτικό σχολείο


//Ανακοίνωση Δήμου Θέρμης


Άμεση ήταν η κινητοποίηση του δήμου Θέρμης και της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής στην αποκατάσταση των φθορών που προκάλεσαν άγνωστοι λίγο πριν από την εκλογική διαδικασία της 21ης Μαΐου στο 1ο Δημοτικό σχολείο Τριλόφου. 

Όπως διαπιστώθηκε άγνωστοι αφού εισήλθαν στην αυλή του σχολείου έβαψαν τοίχους, διαδρόμους και σκάλες του κτιρίου.Η δημοτική αρχή Θέρμης διά της προέδρου της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Ευαγγελίας Κούτρη έδωσε αμέσως εντολή να προχωρήσουν τάχιστα ο καθαρισμός αλλά και η αποκατάσταση των ζημιών που προκλήθηκαν. 

Συνεργείο του δήμου προχώρησε στην αποκατάσταση των φθορών βάφοντας εξ ολοκλήρου το σχολικό κτίριο.Δυστυχώς ορισμένοι συνειδητά προσπαθούν να δημιουργήσουν ένα κλίμα φόβου στα σχολεία, καταστρέφοντας και λεηλατώντας. Δεν πρόκειται να επιτρέψουμε σε κανέναν να καταστρέφει, την ίδια στιγμή που εμείς προσπαθούμε με συντονισμένες ενέργειες να αναβαθμίσουμε το σχολικό περιβάλλον. Έχουν ήδη ενημερωθεί οι αρμόδιες αρχές και οι ασυνείδητοι, που συνειδητά και επαναλαμβανόμενα καταστρέφουν δημόσια περιουσία, αναμένουμε να λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη
σημειώνει η πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του δήμου Θέρμης.