Εθελοντική αιμοδοσία στις 17 και 31 Μαΐου σε Βασιλικά και Θέρμη - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Εθελοντική αιμοδοσία στις 17 και 31 Μαΐου σε Βασιλικά και Θέρμη


//Ανακοίνωση Δήμου Θέρμης

Δύο εθελοντικές αιμοδοσίες πρόκειται να διεξαχθούν τις επόμενες ημέρες στο Δήμο Θέρμης.


Δύο εθελοντικές αιμοδοσίες πρόκειται να διεξαχθούν τις επόμενες ημέρες στο Δήμο Θέρμης.

Η πρώτη θα γίνει την Τετάρτη 17 Μαΐου, στο κτίριο της Κοινότητας Βασιλικών, σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ από τις 16:00 έως 19:30. 


Παράλληλα με την αιμοδοσία, το προσωπικό του ΚΔΑΠ Βασιλικών θα βρίσκεται στην πλατεία για να προσφέρει την δυνατότητα δημιουργικής απασχόλησης στα παιδιά.

Ακολουθεί δεύτερη εθελοντική αιμοδοσία στο ΚΑΠΗ της Θέρμης, σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του νοσοκομείου Άγιος Παύλος,  την Τετάρτη 31 Μαΐου, από τις 09:00 έως στις 13:00. 


Οι αιμοδοσίες διοργανώνονται με πρωτοβουλία της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής και Δημόσιας Υγείας και του Κοινωνικού Φαρμακείου.

➧Η εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος για θέματα Κοινωνικής Πολιτικής Φανή Χατζηδημητρίου απευθύνει έκκληση σε όλους τους πολίτες να στηρίξουν τις δράσεις εθελοντικής αιμοδοσίας. 

➧Επιπλέον υπενθυμίζει πως όσοι επιθυμούν να προσφέρουν στην κάλυψη των αναγκών των ωφελούμενων του Κοινωνικού Φαρμακείου θα υπάρχουν ειδικά κουτιά συλλογής φαρμάκων. 

➧Με την ευγενή χορηγία του Δήμου Θέρμης, στους αιμοδότες θα διανεμηθούν δωρεάν μπρελόκ που θα αναγράφουν την ομάδα αίματος στην οποία ανήκουν.