Εργασίες διαγράμμισης και συντήρησης στην Ε.O. Θεσσαλονίκης-Ν. Μουδανιών αύριο, Πέμπτη - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Εργασίες διαγράμμισης και συντήρησης στην Ε.O. Θεσσαλονίκης-Ν. Μουδανιών αύριο, Πέμπτη



Εργασίες διαγράμμισης και συντήρησης στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης- Νέων Μουδανιών θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας τις επόμενες ημέρες.



Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν οι εξής εργασίες:


➭ Εργασίες διαγράμμισης επί του οδοστρώματος της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Νέων Μουδανιών από τη Χ.Θ. 30+500 (ανισόπεδος κόμβος Α/Κ Λακκώματος) έως τη Χ.Θ. 61+700 (ανισόπεδος κόμβος Α/Κ Σιθωνίας – Κασσάνδρας). 

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν από την Πέμπτη 6 Απριλίου έως και τη Μεγάλη Τετάρτη 12 Απριλίου 2023, από τις 7.00 π.μ. έως τη δύση του ηλίου, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες. 

Οι εργασίες θα εκτελεστούν από κινητά συνεργεία και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της οδού και στις δύο κατευθύνσεις, με αποκλεισμό της αντίστοιχης λωρίδας κυκλοφορίας τμηματικά, σύμφωνα με τη σχετική Απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χαλκιδικής.


➭ Εργασίες αποκατάστασης κατεστραμμένων μεταλλικών στηθαίων ασφαλείας στην παράπλευρη οδό της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης- Νέων Μουδανιών, στο δεξιό έρεισμα μπροστά από το Κέντρο Υγείας Θέρμης (ισόπεδος σηματοδοτούμενος κόμβος αερογέφυρας Θέρμης) με κατεύθυνση προς το Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδας και στο αριστερό έρεισμα της παράπλευρης οδού, μπροστά από τις εγκαταστάσεις της “Express Service” με κατεύθυνση προς τις εγκαταστάσεις του Εκπαιδευτηρίου “PINEWOOD”.

Οι εργασίες θα εκτελεστούν την Πέμπτη 6 Απριλίου 2023, από τις 7.00 π.μ. έως τη δύση του ηλίου, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες. 

Θα εκτελεστούν από κινητά συνεργεία στα στηθαία ασφαλείας της οδού, στο αντίστοιχο ρεύμα κυκλοφορίας της οδού κατά περίπτωση βλάβης, με αποκλεισμό της αντίστοιχης λωρίδας κυκλοφορίας τμηματικά, σύμφωνα με τη σχετική Απόφαση της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης.

Επισημαίνεται ότι ο χρόνος αποκλεισμού των τμημάτων των παραπάνω οδών για την εκτέλεση των εργασιών θα είναι σχετικά μικρός και σύμφωνα με την εξέλιξη των εργασιών

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης και το Τμήμα Τροχαίας Μουδανιών ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.