Επισκέψεις Θ.Καράογλου σε Πλαγιάρι και Ν.Ρύσιο. «Μια ισχυρή πατρίδα προϋποθέτει ισχυρή Κυβέρνηση» - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Επισκέψεις Θ.Καράογλου σε Πλαγιάρι και Ν.Ρύσιο. «Μια ισχυρή πατρίδα προϋποθέτει ισχυρή Κυβέρνηση»



Με επισκέψεις στο Πλαγιάρι και το Ν.Ρύσιο ο Θεόδωρος Καράογλου συνέχισε τον καθημερινό διάλογο με τους πολίτες, ανταλλάσσοντας μαζί τους απόψεις και προτάσεις για όλα τα θέματα που απασχολούν τις τοπικές κοινωνίες.

Οι συζητήσεις ξεκίνησαν από την οικονομία, επεκτάθηκαν στις αυξήσεις σε μισθούς και συντάξεις και συνέχισαν με τη μείωση της φορολογίας και τις μεταρρυθμίσεις που απαιτούνται ώστε να διαμορφωθούν οι καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για τον εκσυγχρονισμό του Κράτους. 



Στις εισαγωγικές του τοποθετήσεις ο Βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας προχώρησε σε απολογισμό του κυβερνητικού έργου, εστιάζοντας στο μεγάλο διακύβευμα της εκλογικής αναμέτρησης της 21ης Μαΐου. Οπως σημείωσε:
Το μέγα ζητούμενο της κάλπης είναι αν θα συνεχίσουμε αταλάντευτα την ανοδική μας πορεία ως χώρα προς την καθολική αύξηση των μισθών, την αναβάθμιση της δημόσιας υγείας και της παιδείας, της ενδυνάμωσης της εθνικής άμυνας και της παροχής περισσότερων ευκαιριών στους νέους μας να ανοίξουν τα φτερά και τα όνειρά τους εντός της Ελλάδας

Ισχυρή πατρίδα

Αναφερόμενος στη διεξαγωγή των πρώτων εκλογών με το σύστημα της απλής αναλογικής ο κ. Καράογλου τόνισε ότι «η Ελλάδα έχει ανάγκη από μια ομοιογενή Κυβέρνηση, με γρήγορα αντανακλαστικά, η οποία θα εκφέρει ενιαίο λόγο και θα διαθέτει την εμπειρία, αλλά και την αποτελεσματικότητα, να ανταπεξέλθει στις απαιτητικές διεθνείς συγκυρίες και τις αυξημένες προσδοκίες των πολιτών». Όπως τόνισε: «Μια ισχυρή πατρίδα προϋποθέτει ισχυρή Κυβέρνηση».



«Τιμήσαμε τη συμφωνία αλήθειας»

Παράλληλα εξέφρασε την πεποίθηση ότι η Ελλάδα έχει βάλει τις βάσεις για ένα πιο αισιόδοξο μέλλον και πως «οι Έλληνες διψούν για πρόοδο και ευημερία», γεγονός το οποίο θα αποτυπωθεί στην κάλπη με την πλειοψηφία του εκλογικού σώματος να λέει όχι σε επικίνδυνους πειραματισμούς.

 «Τιμήσαμε τη συμφωνία αλήθειας που υπογράψαμε με τους συμπατριώτες μας το 2019. Και τώρα είμαστε έτοιμοι να συγκρουστούμε με τις βαθύτερες αναχρονιστικές λογικές στο Κράτος και τις δομές του. 
Σε τέσσερα χρόνια η Ελλάδα έχει διπλάσιο ρυθμό ανάπτυξης από τον μέσο όρο της Ευρωζώνης, μειώσαμε 50 φόρους και εισφορές, αυξήσαμε τον κατώτατο μισθό κατά 20% από τα 650 ευρώ στα 780 ευρώ, προσελκύσαμε επενδύσεις από παγκόσμιους κολοσσούς, δημιουργήθηκαν 300.000 νέες θέσεις εργασίας. 
Προχωράμε σταθερά, τολμηρά, μπροστά. Αυτή είναι η αφετηρία μας για τη δεύτερη τετραετία, στη διάρκεια της οποίας αποτελεί προτεραιότητα τα απτά αποτελέσματα της οικονομικής ανάπτυξης να διαχέονται σε ολόκληρη την κοινωνία» κατέληξε.