ΑΠΣ ΑΜΦΙΤΡΙΤΗ: Χρυσά μετάλλια στο πανελλήνιο πρωτάθλημα - Συγχαρητήρια από το Δήμαρχο Θέρμης - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

ΑΠΣ ΑΜΦΙΤΡΙΤΗ: Χρυσά μετάλλια στο πανελλήνιο πρωτάθλημα - Συγχαρητήρια από το Δήμαρχο Θέρμης


Σπουδαίες επιδόσεις πέτυχαν στο πρόσφατο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ρυθμικής Εnsemble αθλήτριες του συλλόγου ΑΠΣ ΑΜΦΙΤΡΙΤΗ


Με τις αθλήτριες του συλλόγου ΑΠΣ ΑΜΦΙΤΡΙΤΗ και την προπονήτριά τους Αθανασία Χαρανά συναντήθηκε ο δήμαρχος Θέρμης Θεόδωρος Παπαδόπουλος. 

Ο δήμαρχος συνεχάρη τις αθλήτριες Άρτεμις Αγγέλου, Αθηνά Ελευθεριαδου, Χαρά Λιαγκα, Σοφία Μακρή και Δανάη Τσίρου καθώς και την κα Χαρανά για τις σπουδαίες επιδόσεις που πέτυχαν στο πρόσφατο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ρυθμικής Εnsemble στο οποίο κατέκτησαν χρυσά μετάλλια στη κατηγορία των γυναικών.

«Είμαι ενθουσιασμένος και χαρούμενος με αυτή τη σπουδαία επιτυχία σας. Θέλω να σας συγχαρώ και να σας πω ότι, πέρα από αυτή τη διάκριση, η ενασχόλησή σας με τον αθλητισμό θα σας συνοδεύει σε όλη σας τη ζωή κι αυτό είναι ίσως το σημαντικότερο. Θέλω επίσης να συγχαρώ την κα Χαρανά, την οποία γνωρίζω χρόνια και γνωρίζω την τεράστια προσπάθεια που καταβάλλει και την πολύ μεγάλη συμβολή της στο άθλημα.

Από την πλευρά της η κα Χαρανά δήλωσε ότι «πρόκειται για μια τεράστια επιτυχία η οποία επισφραγιζει όλες τις προηγούμενες επιτυχίες του συλλόγου ο οποίος από το 2015 που δραστηριοποιείται στον Δήμο Θέρμης έχει κατακτήσει πλήθος μεταλλίων και διακρίσεων στις κατηγορίες Παγκορασίδων, Κορασίδων και Νεανίδων στο Ensemble. Τα δύο τελευταία χρόνια αναπτύσσεται και στο Ατομικό αγώνισμα της Ρυθμικής με διακρίσεις και μετάλλια στις κατηγορίες παγκορασίδων και κορασίδων».

Παρόντες στη συνάντηση στο δημαρχείο της Θέρμης ήταν επίσης ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος της ΔΕΠΠΑΘ, Γιώργος Αγγέλου και Πολυχρόνης Κοντοπίδης αντίστοιχα.