Λιβάδι, Περιστερά και Βασιλικά επισκέφθηκε ο Θεόδωρος Καράογλου το Σάββατο 29/4 - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Λιβάδι, Περιστερά και Βασιλικά επισκέφθηκε ο Θεόδωρος Καράογλου το Σάββατο 29/4


Θ. Καράογλου: «Η Ελλάδα αλλάζει, καλυτερεύει και γίνεται πιο ισχυρή»
  
Λευκοχώρι, Λιβάδι, Περιστερά και Βασιλικά επισκέφθηκε ο Θεόδωρος Καράογλου το Σάββατο όπου παρουσίασε τις προγραμματικές θέσεις της Νέας Δημοκρατίας για την επόμενη τετραετία. 

Κάνοντας έναν απολογισμό πεπραγμένων μίλησε για τις συνεχείς εισαγόμενες κρίσεις με τις οποίες βρέθηκε αντιμέτωπη η Κυβέρνηση και υπενθύμισε ότι παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες που ανέκυψαν στη διάρκεια της θητείας της κατάφερε να τηρήσει τη συντριπτική πλειοψηφία των προεκλογικών της δεσμεύσεων της περιόδου 2019-2023.

«Οι μειώσεις φόρων, εισφορών και η σημαντική αύξηση στο διαθέσιμο εισόδημα της πλειονότητας των Ελλήνων είναι μια πραγματικότητα η οποία δεν αμφισβητείται» τόνισε στις ομιλίες του, επισημαίνοντας ότι «η χαλαρή ψήφος στην κάλπη της 21ης Μαΐου μπορεί να οδηγήσει σε συγκυβέρνηση ηττημένων, η οποία θα έχει καταστροφικές συνέπειες στην αναπτυξιακή πορεία της οικονομίας και το βιοτικό επίπεδο των Ελλήνων».

«Επί διακυβέρνησης Νέας Δημοκρατίας βρήκαν δουλειά περισσότεροι από 300.000 συμπατριώτες μας, υλοποιήθηκαν σημαντικές επενδύσεις, ορθοπόδησε η οικονομία και φτάσαμε στο σημείο διεθνείς οργανισμοί να επαινούν τη χώρα μας για την επιτυχία της, τοποθετώντας την ένα βήμα πριν την επενδυτική βαθμίδα. Όλα αυτά τίθενται σε κίνδυνο εφόσον διασαλευτεί η πολιτική σταθερότητα και δεν υπάρχει συνέπεια στην ασκούμενη πολιτική» τόνισε ο κ. Καράογλου.

Με αφορμή την παραπάνω διαπίστωση επανέλαβε ότι στην κάλπη της 21ης Μαΐου κρίνεται το εάν η χώρα θα παραμείνει στο μονοπάτι της πολιτικής και οικονομικής σταθερότητας που βαδίζει τα τελευταία τέσσερα χρόνια ή αν θα μπει στη δίνη ενός σπιράλ αβεβαιότητας. «Το δικό μας πρόγραμμα είναι κοστολογημένο, ρεαλιστικό και υλοποιήσιμο. Το οικονομικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ είναι συνέχεια του περίφημου “προγράμματος Θεσσαλονίκης” και μας οδηγεί σε υπερβολικό έλλειμμα και ενισχυμένη εποπτεία» τόνισε μεταξύ άλλων.

Ολοκληρώνοντας τις τοποθετήσεις του ο κ. Καράογλου προέτρεψε τους παρευρισκόμενους να αναλογιστούν σε ποιο σημείο είχε φτάσει η Ελλάδα μέχρι το 2019 και τι άλματα έγιναν στα χρόνια που ακολούθησαν. «Δεν είναι μακριά ο καιρός που ακροβατούσαμε στο χείλος του γκρεμού. 
Και σήμερα, η Ελλάδα βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση της τελευταίας δεκαπενταετίας. Αλλάζει, καλυτερεύει, γίνεται πιο ισχυρή, με αυτοπεποίθηση. Αυτό το κεκτημένο δεν πρέπει να το χάσουμε. Στο παρελθόν πληρώσαμε ακριβά το λαϊκισμό και τους ανέξοδους πειραματισμούς. Γι’ αυτό δε πρέπει να ξαναζήσουμε παρόμοιες στιγμές» κατέληξε.