Έργα από αύριο (05/04) για 3 μέρες στη Μουδανιών και το δρόμο για αεροδρόμιο - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Έργα από αύριο (05/04) για 3 μέρες στη Μουδανιών και το δρόμο για αεροδρόμιο

 

Εργασίες κοπής πρασίνου στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης- Νέων Μουδανιών θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την Τετάρτη 5 Απριλίου έως και την Παρασκευή 7 Απριλίου 2023.


Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες κοπής πρασίνου επί της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης- Νέων Μουδανιών, στο τμήμα από τη Χ.Θ. 6+000 (κόμβος Βούλγαρη) έως τη Χ.Θ. 18+850 (περιοχή Ρυσίου) και επί του οδικού τμήματος από το αεροδρόμιο «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» (γέφυρα Ανθεμούντα) έως την Ε.Ο. Θεσσαλονίκης - Ν.Μουδανιών (ανισόπεδος κόμβος -Α/Κ Προφήτη Ηλία).

Συγκεκριμένα, οι εργασίες κοπής πρασίνου θα εκτελεστούν ως εξής:

επί της κεντρικής νησίδας της Ε.Ο. Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών, στο τμήμα από τη Χ.Θ. 6+000 (κόμβος Βούλγαρη) έως τη Χ.Θ. 18+850 (περιοχή Ρυσίου), με αποκλεισμό της αριστερής λωρίδας, τμηματικά, την Τετάρτη 5 Απριλίου 2023, στην κατεύθυνση προς Νέα Μουδανιά και στη συνέχεια στην κατεύθυνση προς το κέντρο Θεσσαλονίκης. 

*Σε περίπτωση που δεν ολοκληρωθούν οι παραπάνω εργασίες, θα συνεχισθούν την Πέμπτη 6 Απριλίου 2023, στην κατεύθυνση προς το κέντρο Θεσσαλονίκης.

➪ δεξιά του οδικού τμήματος από το αεροδρόμιο «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» (γέφυρα Ανθεμούντα) έως την Ε.Ο. Θεσσαλονίκης-Ν.Μουδανιών (ανισόπεδος κόμβος- Α/Κ Προφήτη Ηλία) και στις δύο κατευθύνσεις, τμηματικά, από την Πέμπτη 6 Απριλίου 2023 (εφόσον ολοκληρωθούν οι εργασίες στην Ε.Ο. Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών) έως και την Παρασκευή 7 Απριλίου 2023.

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν με ώρα έναρξης στις 7.00 π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.