Απαράδεκτη ενέργεια νεαρών οι οποίοι πέταξαν κάδους απορριμμάτων στη λίμνη στο Φράγμα της Θέρμης - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Απαράδεκτη ενέργεια νεαρών οι οποίοι πέταξαν κάδους απορριμμάτων στη λίμνη στο Φράγμα της Θέρμης


Ένα ακόμη περιστατικό βανδαλισμού δημοτικού εξοπλισμού σημειώθηκε στο δήμο Θέρμης. Συγκεκριμένα, ομάδα νεαρών οι οποίοι διασκέδαζαν χθες 9 Μαρτίου στην περιοχή του Φράγματος Θέρμης, επέλεξε να ολοκληρώσει τη βραδιά ξεφαντώματος πετώντας κάδους απορριμμάτων μέσα στη λίμνη του Φράγματος.

Άμεσα κινητοποιήθηκε νωρίς σήμερα το πρωί η αρμόδια Αντιδημαρχία Καθαριότητας και Ανακύκλωσης η οποία ανέσυρε τους κάδους από τη λίμνη, τους καθάρισε και τους επανατοποθέτησε στη θέση τους.


Ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης Στέλιος Γκιζάρης που επέβλεπε από το πρωί την επιχείρηση ανάσυρσης των κάδων σε δηλώσεις του επισημαίνει ότι “οι εργαζόμενοι στον τομέα της Καθαριότητας πασχίζουν καθημερινά ώστε όλοι οι δημόσιοι χώροι να είναι καθαροί. 

Η συμβολή και των ίδιων των πολιτών -μέσα και από τη δική τους υπεύθυνη στάση- στην προσπάθεια αυτοί, παρά τις δύσκολες συνθήκες που βιώνουμε, συνιστά πέραν όλων των άλλων και μια έμπρακτη έκφραση αλληλεγγύης προς όσους εργάζονται σε αυτόν τον δύσκολο τομέα”. Παράλληλα ζητά από τους δημότες, να σεβαστούν τους δημόσιους χώρους και τη δημόσια περιουσία και να επιδεικνύουν υπεύθυνη στάση.